Motivaatio hukassa?

Kriselda_Mustonen

 

Täytyy rehellisesti sanoa, että tänä kesänä on tullut treenattua vähemmän kuin koskaan. Salijäsenyys meni tauolle, joten otin tilalle Yoga Nordicista sarjakortin. Valitettavasti sekin on ollut vähäisellä käytöllä, sillä joogakamojen raahaaminen tuntuu tällä hetkellä kovin raskaalta. Kesä on nimittäin omistettu huolettomalle extempore-elämälle, jolloin ei mielellään roudaile jäätävän kokoista treenikassia.

 

Motivaation puute on täysin normaalia ja välillä tulee kausia, jolloin treenaaminen ei maistu ollenkaan. Nyt on kuitenkin takana muutaman viikon juhlinnat, jotka alkoivat juhannuksella ja synttäriviikoilla. Sen lisäksi kaikenmaailman terdeilyt, Ruissi ja mökkifestarit ovat vaatineet veronsa. Tähän päälle epäterveellinen ruokavalio (terveisin nykyinen grillikioskin vakioasiakas) ja pitkään valvottuja öitä. Life is good, tai sitten ei?

 

Kriselda_Mustonen

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö takaraivossa olisi kokoajan sisäinen koutsiääni patistamassa liikkumaan. Kesä on vasta puolessa välissä, eikä vielä ole liian myöhäistä vaihtaa suuntaa ja ottaa itseään niskasta kiinni. Huonot säät ovat olleet huono tekosyy sille, ettei löydy treenimotivaatiota. Asumme kuitenkin Suomessa.

 

Aion myös sallia itselleni grillisafkan ja festariviinin, sillä tämä elämä on yhtä balanssin etsimistä. Syksyn treenikalenteri on myös kovaa vahutia suunnitteilla, sillä meillä on Petran kanssa tulossa projekti, jonka pääpaino tulee olemaan liikkunnassa ja hyvinvoinnissa. Siitä siis lisää syksymmällä!

Nyt aion visualisoida itseni juoksumatolle ja jääkaappiini terveellisiä herkkuja! 😉

 

Kriselda_Mustonen

 

 

KUVAT: ADAMA SOFIAASU: NELLY.COM  LUE MYÖS:Treenivideo: CORE + HIPDIPSFitnesskevät: Ryhmäliikuntaonnea

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *