Muoti-detoxia ja zirkonia

Kriselda

 

 

Kirjoittelin viime viikolla oman tyylin löytämisestä ja muoti-detoxin olevan yksi hyvä tapa löytää se. Aloitin tahattoman detoxin, kun palasin ennen joulua Losin lomaltani. Nimittäin olen viimeisen parin kuukauden aikana pukeutunut joka päivä samanlaiseen asuun: mustaan neuleeseen + samanvärisiin housuihin. Hauskaa, sillä Losissa ei tehnyt yhtään mieli pukeutua omiin vaatteisiin (todistusaineisto 1, todistusaineisto 2), mutta nyt talven pukeutumisinspis on rajoittunut tähän uniformuun. Tähän en kyllästy ikinä.

 

  

Tämän talven piristysruiske asuissani ovat kuitenkin olleet Sif Jakobsenin sirot korut, joihin ihastuin palavasti ensinäkemällä. Korkeavuorenkadulle on avattu uusi ihana koruliike nimeltä Korkeila, joka jälleen myy tanskalaista Jakobsia. Jo pelkästään zirkonien kimallus saivat huomioni, mutta pyöreät yksityiskohdat vetosivat ja tekivät lopullisen päätöksen korujen suhteen. 

Käytän harvoin mitään koruja, mutta jos niillä on joku merkitys, niin ne kulkevat mukanani niin arjessa kuin juhlassa. Ympyrä-yksityiskohta symboloi minulle eheyttä ja äärettömyyttä. Korut ovat muistutus siitä, että jokainen kokemus tekee minusta minut ja tapahtui mitä vaan, niin muistan olevani eheä ja onnellinen. Jokainen tarvitsee omat voimakorunsa ja näistä muodostuivat minulle tärkeämmät kuin mitä olisin koskaan voinut kuvitella.

 

 

Kuvat: Adama Sofia
Takki: Never denim/BIK BOK
Neule: Cos
Housut: Nelly.com
Laukku: Balenciaga
Sif jakobsin Korut: Korkeila Helsinki

 

 
Lue myös:
Winter Ruffles
6 vinkkiä oman tyylin löytämiseen

 

Kommentit

Elisa Lepistö

Ihana ajatus noista koruista! You so deeeep <3 

Kriselda
Kriselda

Kiitos <3 Rolling in the.. :D 

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Ihana mahtava asu! Kyllä tuossa kelpaakin jumittaa. :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Älä muuta sano, tähän ei kyllästy!

Essi Helppi

Minua ihan nauratti täällä, kun minulla on ollut lähes samanlainen asu, ilman pipoa nyt, öö, melkein joka päivä käytössä :) Mitä turhaa hyvää vaihtamaan, heh. 

Essi

Kriselda
Kriselda

Mä niin ymmärrän sua! Helpottaa elämää ihan saakelisti. Etenkin, kun kaikki vähäinenkin energia pitäisi kohdistaa mielummin töihin ja muuhun tärkeään! Keväällä sit.

Kommentoi