Muoti-detoxia ja zirkonia

 

Sif_Jakobs_Koruliike_Korkeila

Kriselda_Koruliike_KorkeilaSif_Jakobs_Koruliike_Korkeila

 

Kirjoittelin viime viikolla oman tyylin löytämisestä ja muoti-detoxin olevan yksi hyvä tapa löytää se. Aloitin tahattoman detoxin, kun palasin ennen joulua Losin lomaltani. Nimittäin olen viimeisen parin kuukauden aikana pukeutunut joka päivä samanlaiseen asuun: mustaan neuleeseen + samanvärisiin housuihin. Hauskaa, sillä Losissa ei tehnyt yhtään mieli pukeutua omiin vaatteisiin (todistusaineisto 1, todistusaineisto 2), mutta nyt talven pukeutumisinspis on rajoittunut tähän uniformuun. Tähän en kyllästy ikinä.

 

Sif_Jakobs_Koruliike_KorkeilaSif_Jakobs_Koruliike_Korkeila

Sif_Jakobs_Koruliike_Korkeila  

Tämän talven piristysruiske asuissani ovat kuitenkin olleet Sif Jakobsenin sirot korut, joihin ihastuin palavasti ensinäkemällä. Korkeavuorenkadulle on avattu uusi ihana koruliike nimeltä Korkeila, joka jälleen myy tanskalaista Jakobsia. Jo pelkästään zirkonien kimallus saivat huomioni, mutta pyöreät yksityiskohdat vetosivat ja tekivät lopullisen päätöksen korujen suhteen. 

Käytän harvoin mitään koruja, mutta jos niillä on joku merkitys, niin ne kulkevat mukanani niin arjessa kuin juhlassa. Ympyrä-yksityiskohta symboloi minulle eheyttä ja äärettömyyttä. Korut ovat muistutus siitä, että jokainen kokemus tekee minusta minut ja tapahtui mitä vaan, niin muistan olevani eheä ja onnellinen. Jokainen tarvitsee omat voimakorunsa ja näistä muodostuivat minulle tärkeämmät kuin mitä olisin koskaan voinut kuvitella.

 

 

Kuvat: Adama SofiaTakki: Never denim/BIK BOKNeule: CosHousut: Nelly.comLaukku: BalenciagaSif jakobsin Korut: Korkeila Helsinki

 

 Lue myös:Winter Ruffles6 vinkkiä oman tyylin löytämiseen

 

Kommentit (6)
 1. Minua ihan nauratti täällä, kun minulla on ollut lähes samanlainen asu, ilman pipoa nyt, öö, melkein joka päivä käytössä 🙂 Mitä turhaa hyvää vaihtamaan, heh. 

  Essi

  1. Mä niin ymmärrän sua! Helpottaa elämää ihan saakelisti. Etenkin, kun kaikki vähäinenkin energia pitäisi kohdistaa mielummin töihin ja muuhun tärkeään! Keväällä sit.

 2. Iina / MouMou
  2.2.2017, 06:01

  Ihana mahtava asu! Kyllä tuossa kelpaakin jumittaa. 🙂

  1. Kiitos! Älä muuta sano, tähän ei kyllästy!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *