Pakkauspuuhissa

 

Pakkausvinkit-2.jpg

 

Tätä kirjoittaessa makaan jo aurinkotuolissa kaukana tuhansien kilometrien päässä. En ole pitkään aikaan ollut aurinkolomalla, joten tämä reissu tulee tarpeeseen!

 

pakkausvinkit-4.jpg

 
➸ Pakkaan aina kaikki vaatteet ja kengät pussukoihin. Alusvaatteet, uikkarit, treenivaatteet, mekot, kaikki omiin pussukoihinsa. 

 

➸ On sanomattakin selvää, että auringossa pitää suojautua hyvin. Tarkoituksena on kuitenkin saada brunaa, joten kokonaan auringolta piiloutuminen ei tule kuuloon. Kasvoille, hartioille ja decolteelle vähintään SPF40! 

 

Pakkausvinkit-3.jpg

 

➸ Latasin Bookbeatin kokeilumielessä ja tallensin lentoa ja poolilöhöilyä varten muutaman äänikirjan! Olen jo parina iltana testaillut palvelua ja mielestäni se tuo hyvää vaihtelua podcasteille. Samalla saa checkattua yli to-read -listalta kirjoja.

 

➸ Minulla on aina laukussa välipalaa, koska nälällä on tapana yllättää. Terveellisimmillä herkuilla saa pidennettyä ruokailua ja erityisesti lennoilla pikku naposteltava on must. 

 

Pakkausvinkit.jpg

 

➸ Olivia Kleinin öljy kulkee aina mukana, mutta omani  juuri loppui, enkä ehtinyt hankkia uutta, joten kookosöljy saa luvan toimia korvikkeena. Olen vähentänyt kyseisen öljyn käyttöä aika radikaalisti viimeisen vuoden aikana, josta voisin kirjoittaa lähitulevaisuudessa erillisen postauksen.

 

Seuraavassa postauksessa sitten kurkistetaan vähän lomamoodiin ja muistellaan miksi se kannattaa! 

 

 

Lue myös:
Lomalarp
LA vs. NYC

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Ihanan kätevää siirtää kookoöljy tuollaiseen pieneen purnukkaan. 🙂 Matkin!

    1. Jep! Just hyvä hyvä tapa kierrättää vanhat kosmetiikkapurkit 🙂 Ja Evolven on parhaat, kun ovat tummaa lasia, niin sisältö säilyy lämpimässäkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *