Pimientos de Padrón

Kriselda

 

Jos jotain rakastan arkikeittiössä, niin vaivattomuutta. Nimittäin tänä kesänä lähikaupan ostoskoriin on eksynyt vähintään kerran viikossa pussillinen vihreitä pikkupaprikoita. 

Pimientos de Padrón –paprikat tulevat Espanjasta, Padrónista, ja joka kymmennes paprika on tulisempi yllättäjä. Maku on muuten mieto ja ne valmistuvat helposti pannulla tai vaikkapa grillissä. Todella koukuttavaa kamaa!

 

Tällä kertaa vietin jo perinteeksi muodostunutta tapas-iltaa parhaan ystäväni kanssa ja paprikoiden lisäksi pöytää koristi melonin ja parman klassinen yhdistelmä, pintxot tomaattitäytteellä (muistuttivat kyllä enemmänkin bruschettaa) ja juustolautanen. Täydellistä pikkusyötävää naisten iltaan!

 

 

Pimientos de Padrón

1 pss pikkupaprikoita

oliiviöljyä

merisuolaa (muuta laatusuolaa)

 

Ohje: Pyörittele paprikat öljyssä ja suolassa. Paista kuumalla pannulla kääntäen, kunnes ovat rusehtavia. Tarjoile lisukkeena tai muiden sormisyötävien kera!

 

 

Lue myös:
GAZPACHO
Uunipuuro kaurasta

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ai vitsi, maistoin noita tietääkseni ensimmäisen kerran Bar Conissa ja oli muuten mielettömän hyviä. :) Täytyy viedä omaan keittiöönkin, kiitos muistutuksesta!

Kriselda
Kriselda

Mäki maistoin näitä ensimmäisen kerran Cónissa! Silloin en lämmennyt ollenkaan. Nyt voisin syödä näitä loputtomasti :D

EJK (Ei varmistettu)

Näyttääpäs hyvältä!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Sitä se oli ;)

Kommentoi