Porkkanakakku-tuorepuuro

Porkkanakakku-tuorepuuro-1-2.jpg

Ai että.

 

Tuorepuurot ovat ehkäpä helpoin aamiaisherkku, mitä tiedän. Valmistan ne (yleensä) edellisenä iltana lasipurkkiin ja mikäli aamulla aika on kortilla, purkki on helppo ottaa mukaan töihin. Toimii myös erinoimaisena välipalana tai terveellisempänä jälkkärinä!

Interwebsin maailma on täynnä mitä innovatiivisempia tuorepuuro-ohjeita ja kun näin porkkanakakku-version, oli pakko kehittää siitä oma versio. Harvoin nimittäin teen ohjeiden mukaisesti mitään, etenkään keittiössä. Oheinen resepti on maidoton ja gluteeniton.

 

Porkkanakakku-tuorepuuro

2 dl kaurahiutaleita (G)

1 raastettu porkkana

2,5 dl mantelimaitoa

2 rkl chia-siemeniä

1 tl kanelia

0,5 tl kardemummaa

0,5 tl vaniljajauhetta

hunajaa

päälle:

kaura- tai soijajogurttia

pekaanipähkinöitä

 

Ohje: Sekoita kaikki ainekset keskenään suoraan lasipurkkiin tai kulhoon. Voit myös vaihtoehtoisesti käyttää kaikki ainekset blenderissä (on itseasiassa parempi chia-siementen kannalta). Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Koristele jogurtilla ja pähkinöillä ennen tarjoilua!

 

porkkanakakku-tuorepuuro-1_0.jpg

Kyllä.

 

 

Lue myös:Blueberry Muffin -tuorepuuroParempaan aamuun

 

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.