Pukeutumisfilosofiani

 

Kriselda_style3.jpg

 

Olen kokoajan pitänyt tyyliäni hyvin yksinkertaisena ja mustapainotteisena. Näiden kuvien myötä täytyy myöntää, että kyllä sieltä löytyy VÄRIÄ ja muutakin kuin joogahousuja. Hassua, että en ole edes koskaan kuvannut jooga- tai treeniasuja tänne blogiin. Siihen tulee nyt muutos, sillä ovathan nekin tärkeä osa pukeutumista.

Tyyliäni ei oikein voi kuvailla yhdellä sanalla, mutta jos siitä pitäisi jotain sanoa, niin mukavuus edellä mennään. Se mikä tuntuu juuri silloin parhaimmalta. Olin esimerkiksi viime keskiviikkona menossa kaverini kirjajulkkareihin, johon olin suunnitellut päässäni asun valmiiksi. Kun kello oli viittä vaille lähtöä, niin asu tuntui super epämiellyttävältä. En ollut valmistautunut vaatekriisiin, mutta siinä(kin) tilanteessa minut pelasti jumpsuit. Go-to -asuni ovat haalarit, sillä asuun ei tarvitse lisätä muuta kuin kengät tilaisuuden mukaan ja kokonaisuus näyttää aina hyvältä! Plussaa tietysti mukavuudesta. Joskus taas mukavin asu voi olla verkkosukkikset ja minimekko.

 

Kriselda_style1.jpg

 

Olen fiilispukeutuja ja vaatteet ovat minulle ilmaisukeino. Joskus saatan hurahtaa johonkin tiettyyn juttuun ja kulutan sen loppuun, kunnes löydän uuden lempparin. Kuitenkin, tärkeimmät vaatekappaleeni ovat sellaisia, joita pidän kesät talvet ja joita yhdistelen niin arki kuin juhlavaatteisiin. Esimerkiksi musta nahkatakkini, joka toimii asussa kuin asussa. Tai Balenciagan laukkuni, joka kulkee käsivarrella tarvittaessa kellon ympäri.

Hurahduksia tulee ja menee, mutta näistä en luovu:

Jumpsuitit

Bändipaidat

Villa- ja cashmere-neuleet

Nahkatakki

Isot aurinkolasit

Klassikkotennarit

Mustat nilkkurit

 

Kriselda_style2.jpg

 

Mitä minun päälläni tuskin koskaan tullaan näkemään (never say never) ovat mm. kivipestyt farkut, vaaleat pitsimekot, akryylineuleet, haaremihousut ja farkkuleggingsit. Toivon myös ettei minua koskaan nähdä ryppyisissä tai huonosti istuvissa vaatteissa. Pahin tyylimoka kuitenkin on, kun vaatteet eivät tunnu yhtään omilta. Nimittäin epävarmuus – ja epämukavuus – paistaa kilometrien päähän.

Olen siunattu tyylikkäillä ystävillä ja lähipiirini koostuu lähinnä muotitietoisista ihmisistä. Saan heiltä valtavasti inspistä, mutta se mikä näyttää muiden päällä hyvältä ei aina toimi omalla kohdalla. Kokeilujen ja erehdyksien kautta löytyy se oma juttu ja vaatteiden pitäisi olla tukemassa omaa persoonaa. Pukeutumisen pitäisi olla itselle mieluisaa ja oli millainen tyyli tahansa asenne ratkaisee.

 

 

// Basically, I wear what I want.

 

 

P.S. Vielä ehtii äänestää Zalando Style Icons -kisassa meikäläistä vuoden tulokkaaksi. Tästä linkistä pääset äänestyslippaalle!

 

Kommentit (2)
  1. Hei sori multa on mennyt ihan ohi että olet ollut ehdolla Zalandon Style Iconsissa, nyt täytyy mennä laittamaan oma ääni sulle! 🙂

    1. Ihana olet. Kiitos <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *