RAKKAUDEN VUOKSI

 

wedding-2.jpg

 

Tällä viikolla alkoi lemppari TV-ohjelmani, Ensitreffit Alttarilla. Jokaisen parin rakkaustarina on ainutlaatuinen ja muutenkin rakastan yli kaiken kuunnella ihmisten tapaamistarinoita. Sarjan edellisistä kausista on jäänyt hyviä fiiliksiä, kun on päässyt eläytymään parien mukana. Osan kohdalla tunteet syvenevät rakkaudeksi ja sehän tekee tästä Mustoshihhulista onnellisen.

 

Viime aikoina rakkaus on ollut vahvasti läsnä ja jotenkin ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Viime viikonloppuna juhlistimme ystävien häitä ja maaginen ilta sai myös omat rakkausnystyrät herkiksi. Sain taas hyvän muistutuksen siitä, että kyse on loppujen lopuksi tahtomisesta. Rakastuminen on huomattavasti helpompaa kuin rakastaminen. Se koostuu monista eri elementeistä ja vaatii rohkeutta hypätä junaan, jonka reitistä tai määränpäästä ei tiedä mitään.

 

wedding-1.JPG

 

Olemme kuitenkin kautta aikojen ottaneet riskejä sen eteen. Ihminen kaipaa (enemmän tai vähemmän) rinnalleen toista ihmistä. Nimittäin elämä tuntuu moninkertaisesti upeammalta, kun sen voi jakaa jonkun kanssa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Ja sen vuoksi olemme valmiita tekemään elämäämme koskevia päätöksiä yhteisen hyvän takia. Muutto toisen perässä uudelle paikkakunnalle tai kenties uuteen maahan. Olemme myös valmiita muuttamaan elämäntapojamme parisuhteen takia. Silloin, kun löydämme geneettisesti yhteensopivan parin itsellemme, haluamme pitää siitä kiinni. 

 

Mielestäni Ensitreffit Alttarilla -parit ovat super rohkeita. Etenkin siinä, että uskaltavat olla avoimia tunteineen koko kansan edessä. On myös rohkeutta myöntää, ettei sopivaa kumppania löytynytkään. Kaikki varmasti osaavat jotenkuten samaistua alkuihastumiseen ja tutustumiseen. Ja siihen, mitä kaikkea sitä rakastumisen ja rakkauden vuoksi tekisi.

 

 

P.S. Tähän loppuun vielä Miss Diorin uusi mainosfilkka, johon sopivasti törmäsin. What would you do for love?

 

 

Kuvat: Petra KorpiMeikki: Urban DecayMekko: Gina TricotKengät: Nelly.com

 

Lue myös:Miljoona vuotta oon onnellinenLove notes

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *