Selaushistorian parhaat

Kriselda_Mustonen

Ihminen pärjää aika hyvin pelkästään some-kanavilla, mutta selaushistoriani kuitenkin kertoo, että interwebsissä tulee vierailtua aika usein muillakin sivustoilla. Wanhakunnon netissä surffailu on kadonnut meidän sukupolven aikana, kun some on tehnyt verkon käyton meille helpoksi. Facebookiin tulee ensimmäisenä maailmaa koskevat tärkeimmät (ja ei-niin-tärkeät) uutiset, ja sen kautta on helppo klikkailla itseään kiinnostavia linkkejä.

Siispä jätin suosiolla tästä top-listasta pois heti alkuun kaikki some-sivustot: Facebook, YouTube, Instagram (kyllä, olen niin käki, että käytän välillä Instagramia selaimessa) ja Pinterest. Lisäksi jätin pois blogit ja koulun oman intranetin, joka on auki lähes joka päivä. Selaushistoriani paljastaminen tuntuu siltä, kuin esittelisin omaa alusvaatelaatikkoani kaikille: se on hyvin henkilökohtainen ja sieltä löytyy joskus yllättäviäkin asioita. 

 

Kriselda_Mustonen

 

Synonyymit.fi 

En voisi elää ilman synonyymisanakirjaa. Se on täydellinen apu esseitä ja postauksia kirjoittaessa – ihan vain teidän vuoksi, jotta samat sanat eivät toistuisi 100 kertaa per postaus.

 

Man Repeller

Internetin hauskin muotisivusto! Vaikka tyylillisesti Man Repeller on omaan makuuni liian eksentrinen, niin sen perustaja Leandra on idolini ja on ollut super inspiroivaa seurata sivuston kasvua viime vuodet.

 

Zanita Studio 

Zanita on muotivalokuvaaja, jonka sivusto sisältää kaikkea muodista elämäntyyliin. Tänne palaan kerta toisensa jälkeen blogi- ja urapainotteisten artikkelien takia!

 

MindBodyGreen

Kaikkien aikojen lempi hyvinvointisivustoni. MindBodyGreenistä löytyy mielenkiintoisimmat jutut liittyen ravintoon, liikuntaan ja henkiseen hyvinvointiin.

 

Kriselda_Mustonen

 

TED 

TED (Technology, Entertainment & Design) –videot ovat paitsi opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä. Puheita löytyy maan ja taivaan väliltä ja mielestäni sisällön lisäksi, on mielenkiintoista oppia jotain eri alojen asiantuntijoiden esiintymistaidoista. Unelmani olisi päästä TED-konferenssiin!

 

Sporteluxe

Laadukas hyvinvointiin keskittyvä lifestyle-sivusto, jota johtaa Bianca Cheah-Chalmers. Sivusto toteutettu aussilaisella positiivisuudella ja sitä voisi kuvailla Zanitan ja MindBodyGreenin hybridiksi.

 

AstroStyle

Horoskooppi- ja astrologiasivusto, joka on AstroTwinsien luotsaama. Nämä kaksoset kirjoittavat horoskooppeja mm. jenkki-Elleen ja Refinery29-sivustolle. Parasta sivustolla on horoskooppien runsaus!

 

Esport Bristol 

Oma kotisalini on Esport Bristol ja olen ottanut tavaksi aina tsekata seuraavan päivän ryhmäliikuntatunnit. BodyAttack on kaikessa rankkuudessaan lempparituntini ja tässä postauksessa on lisää Esportin eri tunneista.

 

Kriselda_Mustonen

 

Toivottavasti näistä olisi apua ja inspiroidutte yhtä paljon kuin minä!

 

 

Kuvat: Liisa Kivi

 

 

Lue lisää: Beauty Routines: Uusia suosikkeja9 asiaa ennen aamuyhdeksää

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

Kommentit (3)
 1. Synonyymisanakirja!! Se on todellakin kirjoittajan paras kaveri. Listasin sen jopa elämäni aakkosiin, niin korvaamaton se on 😀

  PS. Tää oli hauska postausidea! Usein tulee jumitettua vaan niillä samoilla saiteilla, joten uudet ideat on aina tervetulleita 🙂

  1. Synonyymisanakirja on ihan paras! Toinen on englanti-suomi-englanti. Muisti ei välillä pysy ajatusten perässä, niin sanakirja on nopeampi kääntäjä 😀

   Kiva, että tykkäsit! Jotenkin automaattisesti avaa ensimmäisenä Facebookin ja siinä se aika sitten meneekin…

   1. Haha jep, sanakirja mikä sanakirja… 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *