Storyn avokado-burgeri

 

Storyn avokado-hampurilainen

 

Minulla on iso heikkous Storyn portobello-hamppariin ja uuden ruokavalion myötä se ei enää ollut ”sallittujen aineiden” listalla. Olemme poikaystävän kanssa silti käyneet tasaisin väliajoin Storyssa nautiskelemassa mahdollisimman dieetti-myönteisiä safkoja ja tämän terveellisemmän elämän myötä se on vaatinut vähän luovuutta ja järjestelyjä.

Poikaystävän vakiotilaus viimeisen 8 viikon aikana on ollut tämä avokado-burgeri. Siitä tuli välittömästi succeé, että se päätettiin ottaa ruokalistalle asti! Vaikka Patisserie Teemu & Markuksen hampparisämpylä on PARASTA leipää, mitä olen koskaan syönyt, niin tällä avokado-vaihtoehdolla jaksaa kitkutella taas seuraavaan cheat day:hin.

Avokado on super ravintopommi, joka sisältää paljon hyviä rasvoja, antioksidantteja, vitamineja ja mineraaleja. Se pitää kylläisenä ja edesauttaa nuorena pysymistä! Oma muistini on alkanut muistuttamaan varhaisdementiaa, joten pyrin syömään mahdollisimman paljon aivoruokaa.

 

Avokado-hampurilaisen saa 2€ lisämaksulla mihin tahansa Storyn burgeriin. Lounasaikaan se tarjoillaan salaatin kera ja illalla taas ilman lisuketta. Lisukkeen voi valita listalta oman mielen mukaan ja sieltä löytyy mm. super hyvät aioli-perunat (!!),  erilaisia pikku salaatteja ja sesongittain muuttuvia vaihtoehtoja. Ai että, ja illalla täydentäisin setin vielä lasillisella Akuuttia!

 

 

Lue myös:Good morning!Sitä hyvää!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *