Tarot-korteista totta?

 

Kriselda-3.jpg

 

Paljastin dirty little secretini täällä blogin puolella. Tyttöjen iltojen viihdenumeron ja uskokaa tai älkää, korteista on ollut apua niin pienissä kuin suuremmissakin päätöksissä. Hassua ajatella, että kortit enteilivät aikoinaan hyvää poikaystäväni kohdalla ja sen johdosta suostuin myös viidensille treffeille. Tässä sitä nyt ollaan.

 

Kriselda-2.jpg

 

Uskon vahvasti siihen, että vedämme puoleemme sitä, mitä ajattelemme. Tai siis ei edes sitä, mitä ajattelemme vaan sen, mitä alitajuntamme haluaa meille kertoa – mitä sisäinen maailmamme heijastelee. Jokaisella ihmisellä on oma todellisuutensa ja on valintakysymys, miten asiat haluaa nähdä ja kokea. Eikö olekin hienoa, että meillä on vapaus valita, miltä meidän maailma näyttää?

 

Se, että tarot-kortit näyttivät aikoinaan vihreää valoa poikaystäväni kohdalla merkitsi sitä, mitä todellisuudessa halusin, vaikka en sitä ulos päin ehkä näyttänyt tai halunnut itsekään uskoa. Kortit vahvistivat oman fiiliksen ja päätöksen, joka oli jo kauan aikaa tiedossa. Se, miten luentaan suhtautuu on myös täysin meistä itsestämme kiinni. Kortit ovat erittäin tulkinnanvaraisia ja ihminen näkee sen, mitä haluaa.

 

Kriselda.jpg

 

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kuulee oman äänensä nauhoitukselta tai videolta? Se on aivan KAMALAA. Ylitin kuitenkin itseni ja vastasin myöntävästi, kun Afterwork-podcastin Rina kutsui minut ohjelmaan. Pääsin tyttöjen ensimmäiseksi vieraaksi ja jaksossa päädyttiin erikoisempaan kulmaan, nimittäin luin tytöille tarot-kortit 😀 Sinne meni podcast-neitsyys.

En kertonut tätä parisuhde-stooriani podcastillä, vaikka Rina yritti kannustaa minua siihen. Tarot on hauskaa viihdettä ja se pistää ajattelemaan omaa sisäistä maailmaa. Se antaa selkeyttä omiin ajatuksiimme.

Kuuntele täältä, mitä kortit enteilivät Afterworkin tytöille! Ainiin ja sain maailman söpöimmän ennustaja-nimen: Madame Kriselda! 

 

 

Kuvat: Mona Salminen
Jumpsuit: Gina Tricot

 

Lue myös:
7 hyvinvointilupausta
Unelmat on tehty toteutettaviksi

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (4)
  1. Herranjestas miten kauniita kuvia! <3 Tää podcast menee tänäiltana kuunteluun. 🙂

    1. Kiitos! 😀 Mulle luettiin ekaa kertaa ikinä kortit viime viikonloppuna (oon aikasemmin vaan lukenut itselleni) ja vitsi se oli huikeeta.

  2. anonyymikommentti
    3.2.2018, 20:07

    Sori et menee vakavaksi mut miltä susta tuntuisi/miten kommentoisit, jos suosittu suomalainen bloggari kirjoittaisi blogissaan et ei pidä aasialaisia piirteitä kovin viehättävinä? Mä oon vaan niin väsyny näihin kommentteihin et pakko purkaa tää johonkin. Anyways, sun blogi on aivan huippu ja oot u p e e !

    1. Ihana olet! Ei toi nyt niin vakavaa ole 😀 Kauneus on katsojan silmissä ja hyvä vaan, ettei kaikilla ole samanlaiset mieltymykset kauneuden suhteen. Ei kaikkia voi miellyttää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *