Unelmien brunssi Italiassa

Kriselda

 

Viime päivät ovat menneet kuin unessa täällä Italiassa. Olemme juhlineet aivan upeita hääjuhlia, jotka kestivät miltei kolme päivää. Seurueellamme alkoi häämeiningit harjoitusillalliselta ja itse juhlapäivä meni upeissa puitteissa Villa del Balbinellossa. Häiden jälkeisenä päivänä oli perinteinen hääbrunssi, josta nämä kuvat ovat.

Säät suosi meitä juhlijoita ja jopa sekä minä että Petra uskaltauduttiin pulahtamaan hyiseen Como-järveen! Tältä reissulta on voinut rustata yli monta kohtaa omalta bucket listalta ja seura on ollut sitäkin huikea.

Jokainen hetki on ollut niin maaginen - tai oikeastaan se on understatement kuvaamaan tätä kaikkea. Tällä hetkellä ei voi olla muuta kuin kiitollinen itse hääparille tästä mielettömästä kokemuksesta ja sydämen pohjalta onnittelut avioitumisesta. ♡

 

 

Lue myös:
Ciao Como!
Nu ska vi baila!

 

Kommentit

Piret
lainahöyhenissä

Wow miten tyylikästä , kaunista ja ONNELISTA väkeä! Ja uskomaton tunnelma - todellakin unelmien brunssi ja koko matka varmasti kaikkinensa. 

Tiiu Piret xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos, oli aivan käsittämättömän ihanaa. Rakkaus on maailmankaikkeuden vahvin voima <3

Tasaraita

Ihanan näköistä ja tosiaan miten tyylikästä vierasta ja ihanat maisemat ja tunnelma välittyy kuvistakin. Kiva, että jaoit nämä blogissa ja pääsimme näin etänä nauttimaan kauniista Italiasta. :)

Kriselda
Kriselda

Kiiitos Tinttinen! Suosittelen lämpimästi Comoa  <3

s-l (Ei varmistettu)

OMG! Täydelliset kengät! Mitä merkkiä ovat?

Kriselda
Kriselda

Kiitos, ne ovat aidot Hennes & Mauritzit :D

Mira (Ei varmistettu)

Aivan ihana tunnelma kaikissa kuvissa! Mistä tuo ihana ruudullinen toppi on?

Kriselda
Kriselda

Kiitos! :) Se on Bik Bokin uikkari! Ihan täydellinen, kun menee myös bodynä :)

Kommentoi