WELLness morning

 

Vitamin Well Yoga-1-2.jpg

Vitamin Well Yoga-6.jpg

 

Minulla oli eilen pitkästä aikaa vapaapäivä keskellä viikkoa – ja voi että, on se ihan eri asia kuin viikonloppuna. Pidin ohjelman vapaana, enkä asettanut itselleni paineita päivän suhteen. Kuinkas kävikään, olin super tehokas ja sain aikaan enemmän kuin olisin ikinä kuvitellut. Plus, olen pitkään haaveillut päikkäreistä ja pääsin toteuttamaan sen! Luksusta!

Joka tapauksessa, aamu alkoi kahdeksalta Vitamin Wellin ja Citycenterin Elixian tarjoamalla joogalla. Tunti oli lempeä ja sopi hyvin kaikentasoisille joogaajille. Hyvä niin, sillä tuohon aikaan aamusta on havaittavissa jos jonkinlaista aamukankeutta!

Joogan jälkeen siirryimme Kaivokadulle uuteen WELL-kahvilaan nauttimaan aamupalasta. Tarjolla oli luomukahvia, vihersmoothieta, tuorepuuroa ja nyhtöherneellä täytettyjä leipiä. Kaiken lisäksi WELListä saa myös Warrior Coffeen voikahvia ja maitovaihtoehtoja löytyy vaativammallekin kahvinlipittäjälle! Tuntuu siltä, että meikäläistä tullaan näkemään kyseisessä kahvilassa jatkossakin. Sen verran taivaallinen konsepti oli kyseessä!

 

Vitamin Well Yoga-1-7.jpg

Vitamin Well Yoga-8.jpg

Vitamin Well Yoga-1-3.jpg

Vitamin Well Yoga-5.jpg

Vitamin Well Yoga-9.jpg

 

Ette arvaa miten paljon olisi tehnyt mieli jäädä peiton alle, kun herätyskello soi, mutta onneksi raahasin itseni paikalle. Hyvin alkanut aamu on varmasti ollut korrelaatiossa tehokkaaseen päivään. Lisää näitä.

KIITOS VITAMIN WELL!

   Lue myös:Vitamin Well BootcampParempaan aamuun

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *