Youtube- ja podcast-suositus: Dream Catchers

Adama.png

 

Ystäväni Adama on pitänyt Youtube-kanavaa reilu vuoden ja pari viikkoa sitten kanavalla alkoi Dream Catchers -sarja.

Sarjassa Adama haastattelee suomalaisia naisia, jotka kertovat omasta polustaan kohti unelmiaan. Dream Catchers -sarjasta on tullut vasta kaksi jaksoa, mutta vaikuttaa super innostavalta ja aidosti inspiroivalta.

Kaiken lisäksi olen maailman onnellisin siitä, että jaksot voi myös kuunnella podcastina! Hurraa!

 

Olen tuntenut Adaman kymmenisen vuotta ja hän on aina ollut hemmetin määrätietoinen ja rohkea omissa valinnoissaan. Ystävänä hän on lojaali ja aina valmis pitämään puolia. Saan olla ylpeä siitä, että voin kutsua häntä ystäväkseni ja, että olen päässyt seuraamaan hänen omaa polkuaan kohti unelmiaan.

Mitä tulee Adaman määrätietoisuuteen, niin Youtube ei ole mikään helppo alusta ja ihailen sitä sisua, jolla hän kanavaansa tekee. Videoiden tuottaminen ei ole mikään helppo nakki!

 

Joka tapauksessa, olen erittäin innoissani tästä uudesta Dream Catchers -sarjasta! Rakastan kuunnella ihmisten tarinoita ja malttamattomana odotan jo seuravaa.

Ensimmäisessä jaksossa on positiivisen psykologian harjoittaja ja Pilotsin perustaja Rosa Nenonen, ja toisessa jaksossa nähdään vuosi sitten ison elämänmuutoksen tehneen joogaopettajan Saga Turtiaisen tarina. Niin ihania ja sydämellisiä ihmisiä molemmat, joten kannattaa katsoa jaksot!

 

 

 

 

Kenen muun mielestä Adama on Suomen Oprah?

 

Lue myös:
Uskalla Unelmoida
Unelmat on tehty toteutettaviksi

 

hyvinvointi mieli tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *