25 lajia vuonna 2015

Kunnon Mamma

Lauantaina ladulla suihkiessani (heh heh!) mietin, miten mahtavaa onkaan liikkua niin, ettei oikeastaan edes huomaa liikkuvansa. Tiedättehän, tulee hiki, hengästyttää, syke nousee, mutta siihen ei juurikaan kiinnitä huomiota - tavoite on lykkiä tämän suoran loppuun, seuraavan nousun päälle, päästä viilettämään sitä hurjaa alamäkeä. Haluan lisää tällaista! Treeniä, joka ei tunnu treeniltä.

Tietenkin välillä on ihanaa treenata ihan treenaamisen vuoksi, vaikka keskittyä salilla tuntemaan polte juuri niissä tietyissä lihaksissa, tai hiki päässä rutistaa vatsaa kotona timmimmän keskivartalon toivossa. Mutta tunnetusti vaihtelu virkistää ja itsestäni tiedän, ettei kiinnostus riitä käydä koko vuotta ihan pelkästään esimerkiksi salilla (tai siellä joogassakaan).

Ja koska ihmisellä pitää olla tavoitteita, niin puin nämä ajatukset sellaiseksi: 

25 ERI LIIKUNTALAJIA VUONNA 2015.

Lasketaanko tämä vaihteluksi...?

Tasaisesti vuodelle jaettuna tämä tietysti tarkoittaa suunnilleen yhtä lajia per pari viikkoa. Perustin lajilaskurin tuonne sivupalkkiin ja tässä vaiheessa vuotta olenkin jo ihan hyvässä vauhdissa. Uinti, joogat, kävely, luistelu, hiihto ja salitreeni tekevät 7 lajia tämän vuoden ensimmäisten 7 viikon aikana. Tietysti nämä ovat pitkälti sitä omaa peruskauraani urheilun saralla, joten jatkossa täytyy laajentaa repertuaaria oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Vielä 18 lajia keksittävänä ja kokeiltavana - tästä tulee hauskaa!

Kommentit

#MOMFIE

Suosittelen seinäkiipeilyä! Hauskaa ja haastavaa varsinkin, jos on korkeanpaikankammo ;)

Aasara
Kunnon Mamma

Laitan listalle! Oonkin miettinyt että sitä olis hauska kokeilla. Ja jep, huimaa korkeissa paikoissa joten jännitystä luvassa. :)

Intended Mum

Aaah, tää on hyvä.. pitäisköhän munkin laittaa laskuri päälle!? Tää alkuvuosi on menny vähän harakoille kaiken muuttokiireen ja flunssailun kanssa, mutta mulla on listalla jo tälle vuodelle luistelu, hiihto, sali, sulkapallo, kävely, pilates (lähes jokaista tosin just se 1 kerta, mutta sitähän tässä ei kysyttykään)! :)

Aasara
Kunnon Mamma

No ehdottomasti! Sullahan on jo hyvin lajeja kasassa. Voidaan sitten loppuvuoresta hakea inspiraatiota toisiltamme jos alkaa mielikuvitus loppua lajikokeilujen kanssa. :)

Sara G

Aivan loistava idea. :) suosittelen sitä lumikenkäilyä. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Se on mulla kirkkaana mielessä ensi viikolle! Toivottavasti ehdin!

Elisa / Minä ja Morris (Ei varmistettu) http://minajamorris.blogspot.fi/

Hyvä idea! Ja mä haluun kans lumikenkäilemään. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Joo! Pääsisiköhän täällä kotipuolessa vielä jossain, lumitilanne kyllä näyttää aika huonolta... :D

Viktoria (Ei varmistettu) http://oikeushyvaanoloon.blogspot.fi/

Hauska idea :) Itse tavoittelen vain Heiaheian "20 eri lajia vuonna 2015" -mitalia.

Aasara
Kunnon Mamma

Hei hienoa! Voin sitten tulla kyselemään sulta inspiraatiota jos alkaa omat ideat loppua. :)

Kommentoi