Kuinka puolimaratonille EI harjoitella

No, esimerkiksi järjestämällä ystävän polttarit edeltävänä viikonloppuna… Sainpa kuitenkin tauon jälkeen kuitattua uuden lajin lajilistalleni, polttarit nimittäin alkoivat superhauskalla sirkustunnilla Circus Helsingillä Suvilahdessa!

Alun lämmittelyn jälkeen (joka vedettiin asiaankuuluvasti TÄYSILLÄ ja olimme aivan hikisiä ja hengästyneitä jo viiden minuutin jälkeen…) pääsimme kokeilemaan jonglöörausta, akrobatiaa, trapetsia ja trampoliinia. Näin hauskaa ei ole vähään aikaan ollut!

Vaikka ehdimme saada vain pienen pintaraapaisun kustakin lajista, oli helppo ymmärtää millaista kehonhallintaa, taitoa ja voimaa sirkustaiteilijoilta vaaditaankaan – käsittämätöntä, että he saavat sen kaiken näyttämään niin helpolta!image.jpg

Polttareiden lisäksi tämän ja edellisen viikon puolimaratontreenit eivät muutenkaan ole menneet ihan putkeen. Töiden alettua päivät ovat täyttyneet tuhannesta asiasta, eikä lenkeille ole oikein ollut aikaa. Eilen olin vakaasti päättänyt käydä juoksemassa 15 kilometrin lenkin töiden jälkeen, oli mikä tilanne tahansa, jotta ehtisin juosta pidemmän lenkin edes kerran ennen lauantaita. Tarkoitus oli myös testata samalla energiageelejä, minulle kun vinkattiin että on hyvä etukäteen kokeilla aiheuttavatko ne mahavaivoja.

Pari sataa metriä hölköteltyäni sitten yhtäkkiä muistin että AI NIIN NE GEELIT! Koko asia ei ollut käynyt mielessäkään enkä ollut mokomia edes kaupasta hankkinut. Ilmeisesti päivien lisäksi myös päässäni on tuhat asiaa meneillään, eikä kapasiteetti vain riitä kaikkeen…

Muutenkin lenkki jäi tyngäksi – pitkä työpäivä yhdistettynä huonoon syömiseen sai kääntymään takaisin jo puolessavälissä. Niin että aion nyt sitten lähteä lauantain puolimaratonille käytännössä (lähes) täysin valmistautumatta. Pitäkää peukut pystyssä, etten kuukahda kesken…!

PS. Polttareissamme oli myös eräs toinen, erittäin suositeltava ohjelmanumero – siitä Blanc de Blancs -blogissa!

Kommentit (2)
  1. Vielä ehdit huomenna syödä geeliä harjotukseks. 😀 Tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *