Maailman nopein lomatreeni

Kunnon Mamma

Nopea ja erittäin tehokas sykkeenkohotus treeni ulkosalla? Otapa lapsosten trampoliini hyötykäyttöön! Jos kodin tai mökin pihamaalta sattuu löytymään tramppa, kuten meidän Kroatian majan sivupihalta, niin suosittelen testaamaan sitä ihan kuntoilumielessä. 

Lupaan, että kauaa ei tarvitse pomppia kun syke jo huitelee korkealla ja hiki alkaa tulla pintaan (vaikka lämpöasteita ei olisikaan se reilu kolkyt plus kuten meidän reissulla). Lisäksi hyppiminen on ihan mielettömän hauskaa! Muutaman aremman pompun jälkeen uskaltaa jo ponnistaa kunnolla, ja hyvällä trampalla pääsee kyllä aika korkealle - jopa vähän liian korkealle tämän lievästi korkeanpaikankammoisen makuun... ;)

Hauska lämmittely ennen varsinaista treeniä tai miniatyyri-sykkeenkohotustreeni laiskempaan päivään syntyy vaikkapa seuraavasti:

  • 25 x haarahyppy
  • 25 x hyppy istuma-asentoon ja ponnistus ylös
  • 25 x haarahypyllä kantapäät pakaroihin

Tee liikkeet peräkkäin ilman taukoja. Tee 3 kierrosta, kierrosten välissä lyhyt palautus (30-60 sekuntia).

PS. Ai niin! Tämähän oli myös mun 18. laji tälle vuodelle. :)

Kommentit

Intended Mum

Hahaha, laji 18 - trampoliini! Viime kesänä myös kesämökin pihassa oli trampoliini, ja sitten kun siinä lopulta uskaltaa alkaa tosissaan hyppäämään, niin seuraavat parikymmentä minuuttia menee hullunkiilto silmissä ja hikipäässä riehuessa ja pomppiessa!

Aasara
Kunnon Mamma

Hehe, noin se just menee! 

Voi kyllä vaan ihaillen katsoa kaikkia lapsia, kun ne jaksaa pomppia vaikka koko päivän. Itse oon vartin jälkeen jo ihan läkähdyksissä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.