Maailman nopein lomatreeni

Nopea ja erittäin tehokas sykkeenkohotus treeni ulkosalla? Otapa lapsosten trampoliini hyötykäyttöön! Jos kodin tai mökin pihamaalta sattuu löytymään tramppa, kuten meidän Kroatian majan sivupihalta, niin suosittelen testaamaan sitä ihan kuntoilumielessä. 

Lupaan, että kauaa ei tarvitse pomppia kun syke jo huitelee korkealla ja hiki alkaa tulla pintaan (vaikka lämpöasteita ei olisikaan se reilu kolkyt plus kuten meidän reissulla). Lisäksi hyppiminen on ihan mielettömän hauskaa! Muutaman aremman pompun jälkeen uskaltaa jo ponnistaa kunnolla, ja hyvällä trampalla pääsee kyllä aika korkealle – jopa vähän liian korkealle tämän lievästi korkeanpaikankammoisen makuun… 😉

Hauska lämmittely ennen varsinaista treeniä tai miniatyyri-sykkeenkohotustreeni laiskempaan päivään syntyy vaikkapa seuraavasti:

  • 25 x haarahyppy
  • 25 x hyppy istuma-asentoon ja ponnistus ylös
  • 25 x haarahypyllä kantapäät pakaroihin

Tee liikkeet peräkkäin ilman taukoja. Tee 3 kierrosta, kierrosten välissä lyhyt palautus (30-60 sekuntia).

tramppa_a.jpgtramppa_b.jpg

tramppa_c.jpg

PS. Ai niin! Tämähän oli myös mun 18. laji tälle vuodelle. 🙂

Kommentit (2)
  1. Hahaha, laji 18 – trampoliini! Viime kesänä myös kesämökin pihassa oli trampoliini, ja sitten kun siinä lopulta uskaltaa alkaa tosissaan hyppäämään, niin seuraavat parikymmentä minuuttia menee hullunkiilto silmissä ja hikipäässä riehuessa ja pomppiessa!

    1. Hehe, noin se just menee! 

      Voi kyllä vaan ihaillen katsoa kaikkia lapsia, kun ne jaksaa pomppia vaikka koko päivän. Itse oon vartin jälkeen jo ihan läkähdyksissä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *