Muista juoda

Kunnon Mamma

Yksi kunnon tavoitteistani tälle vuodelle on runsas (riittävä) veden juominen päivittäin. Tässä ei sinänsä ole mitään uutta, olen aina ollut janoista sorttia ja kitannut vettä ehkä keskivertoa enemmän. Varsinkin imetysaikaan tuli juotua todella paljon ihan maidon riittävyyden takia (tosin silloin olo tuntui janoiselta jatkuvasta juomisesta huolimatta eli ehkä en kuitenkaan juonut tarpeeksi).

Viime aikoina elämä on kuitenkin ollut sen verran hektistä että olen yksinkertaisesti unohtanut juoda! Iltaisin olen janoinen, eikä pari lasia vettä ennen nukkumaan menoa korvaa koko päivän juomattomuutta (sen sijaan yöllä saa sitten kyllä käydä vessassa).

Erityismuistutuksen aiheesta sain, kun törmäsin (vasta nyt) tähän sosiaalisessa mediassa jo pitkään pyörineeseen juttuun naisesta, joka joi kolme litraa vettä päivittäin kuukauden ajan. No joo, kyseessä on vain yksi ihminen kokemuksineen, mutta sain siitä kuitenkin puhtia omaan vesiprojektiini. Kolme litraa päivittäin tuntuu aika paljolta, joten olen asettanut maltillisemman tavoitteen kahteen litraan päivittäin, siis ihan vetenä. Ruoasta tulee tietysti myös nestettä, se sitten tähän päälle.

Mutta miten muistaa juoda? Apuvälineiksi pääsevät:

Tämä kaunis perintökannu, jonka täytän aamuisin vedellä. Se vetää 1,5 litraa joten tyhjennettyäni sen täytyy vielä muistaa hörppiä puoli litraa. Tässä mausteena limeä ja minttua, mutta tykkään kyllä vedestä ihan "raakanakin". :)

Ja tämä Stokkalta hyvällä alennuksella (lähtöhinta 23 euroa, maksoin 8 euroa) kotiuttamani Steltonin teräksinen Go To Water -juomapullo, joka pääsee rattaiden alakoriin. Siihen mahtuu passelisti 7 dl jotka voin hörppiä on the go.

Kuukauden päästä näytänkin sitten ihan eri ihmiseltä, jos tuota linkittämääni juttua on uskominen! ;)

 

Kommentit

S.g
Sara G

Ihana tuo kannu! Näinkin tuon jutun tuosta naisesta.. Kyllähän vedellä on hyvät vaikutukset kehoon, mutta noinkin hyvät ja nopeat niin enpä tiedä.. :D  Laitapa sitten muodonmuutoskuvia kuukauden päästä ;)

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, siis odotan tietenkin todella dramaattista muutosta! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.