Superpikarutistus

Kunnon Mamma

Sunnuntai, tuo päivistä leppoisin. Jos jaksaa aloittaa aamun edes ihan pikkuisella treenipuristuksella, on ehkä vieläkin mukavampaa rentoilla loppupäivä. Ja mitä nopeampi treeni, sitä pikemmin pääsee keskittymään olennaiseen eli siihen löhöilyyn!

Sunnuntaimoodiin sopii siis oivasti tämä XHIT Dailyn alle kymppiminuuttinen vatsalihassetti (jolla jo viikolla taaperoa hauskuutettiin). Viisi liikettä, kutakin puoli minuuttia, kahteen kertaan. Päälle lankut ja se on siinä!

Muuta erityisen liikunnallista en aio tänään tehdä, lihakset huutavat lepopäivää eilisen hiihdon ja perjantain joogan jäljiltä. Seuraavaksi päivän ohjelmassa on kuitenkin toinen vatsanseutuun liittyvä aktiviteetti, nimittäin Eiran Sandron brunssi. Kelpaa!

PS. Tykästyin ihan täysillä tuohon ohjaajaan! Seuraavaksi testiin menee samaisen kanavan 10 Exercises For A Tight Butt. :D

Kommentit

Intended Mum

Wow, sä oot ollut aktiivinen! Mulla ollut jo reilun viikon riesana flunssa, joka muuttaa muotoaan joka toinen päivä (nyt tuntuu nuha hellittävän ja yskä alkavan). Jospa tää kohta olisi yskitty ja niistetty veks, niin pääsisi vähän liikkumaankin! 

Aasara
Kunnon Mamma

Joo, nykyisin on niin vähän omaa aikaa että täytyy tarttua joka tilaisuuteen käydä liikkumassa ja nyt niitä oli onneksi tarjolla! :)

Voi kurja flunssa! Miten se tuntuu aina iskevän juuri väärään aikaan (no milloinpa olisi hyvä aika...). Toivottavasti pian helpottaa!

S.g
Sara G

Oot kyllä reipas! :)  Ja miks en oo ikinä tajunnut, että youtube on varmaan täynnä erilaisia treenivideoita! Jatka näiden linkittämistä! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, aina välillä sitä jaksaa olla reipas! ;) Ja hei, et ole ainoa, mäkin olen löytänyt nämä vasta ihan hiljattain. Niin kätsää! Ei tarvitse esim. itse säätää sekuntikellon kanssa... Ehdottomasti linkitän suosikit jatkossakin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.