Pääsiäisen juhlaa!

 

Pääsiäisaterialla tarjottiin tällä kertaa…

 

Pääsruok3.jpg

Pääsruok1.jpg

rapusalsalla täytettyjä salaattiveneitä. Salsa sisälti jokirapuja, avokadoa, tomaattia, limettiä, korianteria, chiliä, suokokidesokeria sekä ripauksen suolaa ja pippuria. Ohje löytyi Maku-lehdestä 2/2014.

Pääsruoka5.jpg

Porkkanasahramirisottoa, jonka ohje puolestaan oli Ilta-Sanomista. Lampaan ulkofilee valmistettiin jo aiemmin hyväksi havaitulla tavalla.

Pääsruok5.jpg

Tämä puolestaan on parsa-muna-hyydyke. Myös sen ohje löytyi samaisesta Maku-lehdestä. Kerrassaan mainio pääsiäisateria. Jälkiruoaksi tarjoiltu kakku pääsee esittelyyn myöhemmin.

 

Huomenna paluu arkeen. On ollut ihana pääsiäinen.

koti ruoka-ja-juoma