Kaunis talvi ja uusi alku

 

Suunniteltu tauko venähti pidemmäksi kuin arvasinkaan. Loppuvuosi meni ahkerasti opiskellessa ja niinpä joulukuussa sain taas yhden pätevyyden lisää! 🙂 
Taalvi1.jpg

 

Joulun vietimme omassa kotonamme ja siskoni kotona isolla porukalla. Joulupukkikin kävi ja toi kaikille oikein mieluisia lahjoja. Minulle myös monta lahjakorttia, joilla pääsen lähiaikoina hemmottelemaan itseäni.Taalvi2.jpg

Talvi ei ole sitten yhtään vuodenaikani. En tykkää pimeydestä, kylmästä, talviurheilulajeista (muuta kuin telkkarista!) tai oikeastaa juuri mistään talvessa. Mutta näin kauniilta näytti vuoden alkupäivinä kotiseudullani. Puut olivat lumiset ja maailma hetken rauhallinen.

Taalvi3.jpg

 

Olen ottanut kodissa jo pienen varaslähdön kevääseen pastellinsävyisillä tulppaaneilla. Taidan laittaa kohta jo keväisempiä tekstiilejäkin esille. 

Taalvi4.jpg

 

Minulla on niin paljon postausideoita ja kuvia. Toivottavasti ehdin päivittelemään niitä pian tänne blogiin.Taalvi5.jpg

Uuteen vuoteen olen lähtenyt uudella asenteella: Pyrin pitämään parempaa huolta itsestäni. Sen kunniaksi olen tehnyt itselleni tänä viikonloppuna ihanan kasvohoidon ja järjestellyt turhia tavaroita pois kodista. Huomenna aloitan uuden jooga -harrastuksen. Uskon, että vuodesta 2015 tulee edeltäjäänsä parempi!

 

Suhteet Oma elämä

Täydellinen mutakakku

 

Täydellisen mutakakun ohje on Fazerilta. Maistoin kakkua ekaa kertaa ystävälläni ja sen jälkeen olen ehtinyt leipomaan jo neljä(!) mutakakkua. Kuvien kakku on syntymäpäiväbrunssilta ja ei minun leipomaani, mutta samalla reseptillä valmistettua.Synttäri6.jpg

 

 

Resepti

200 g tummaa leivontasuklaata (itse laitoin koko 250 g levyn)

200 g voita

4 kananmunaa

2 dl sokeria

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 2) Sulata voi ja suklaa. Itse sulatan aina vesihauteessa. 3) Mittaa kuivat aineet ja sekoita keskenään. 4) Lisää munasokerivaahtoon sulatettu suklaa ja jauhot. 4) Kaada korppujauhotettuun vuokaan. Irtopohja toimii esimerkiksi hyvin. 5) Paista 200 asteessa alatasolla noin 15-20 minuuttia. 6) Malta mielesi ja syö vasta huomenna.

 

On vaan niiiiin hyvää.

 

Ohje löytyy Fazerin sivuilta.

Koti Ruoka ja juoma