Parsaa pääsiäislauantaina

Kupit kaapissa

 

Kevään toinen parsa-ateria tarjolla. Rakastan parsaa, siitä tulee niin kevätfiilis.

Parsakanaspagetti (4:lle)

300 g maustamattomia kanasuikaleita

punasipuli

pari valkosipulinkynttä

noin 4 dl turkkilaista jugurttia

loraus kuohukermaa (tai vähän enemmän)

puntti parsaa

sitruuna

spagettia

suolaa, mustapippuria, inkivääriä, hunajaa, cayennepippuria ja kurkumaa

 

1) Keita spagetti. Keitä parsat. Paista kanat ja pilkotut sipulit. Lisää kanoihin jugurtti, kerma ja kaikki mausteet. Purista sekaan sitruuna. Tarkista maku ja sekoita spagetin kanssa. Lisää vielä pätkitty parsa. Helppoa, nopeaa ja herkullista. Hyvää myös kohta kuusi vuotiaan mielestä. :)

 

Kommentoi