5+1 putiikkia, joissa Kate shoppaa kunikaalliselle beibilleen

spl562369_001.jpg

Minulla on fiilis, että kesän odotetuin julkkis-vauva, Williamin ja Katen to be king/queen, syntyy vielä tässä kesäkuun puolella. Kunikaallisilla on tapana ilmoittaa laskettu aika myöhäisemmäksi (tässä tapauksessa heinäkuu), että media ei ehdi päivystämään 24/7 sairaalan kulmilla. Toiseksi olisihan kohtuutonta, jos vauva syntyisi kesälomieni aikaan!

Onneksi kuninkaallista vauvakuumetta voi lievittää tsekkaamalla, mistä kuudesta paikasta Kate ostaa vauvan vaatteet, huonekalut ja muut meikit, ketjut ja kruunut. Lojaaleja ovat muuten nuo Peoplen haastattelmat kauppiaat olleet. Olenkin ihmetellyt, miten Kate hankkii oikeasti vauvan tavarat, niin ettei lapsen sukupuolta arvattaisi. Tai ehkä jos Wiltsu ja Kate pukevat lapsen modernisti sukupuolineutraalisti.. 

Vauvan sukupuolesta ei ole siis hiiskunut kuin yksi juoru. Sen mukaan velipoika-Harry oli möläyttänyt, että tulokas olisi poika.

No olit kumpi, vaan niin synny pian ja terveenä! Olemme valmiina!

( Sukupuolineutraaleista vauvanvaatteista puheenollen, vieläköhän Ilves myy lipunmyyjä-bodyjään?  En ole uskaltautunut hallille tsekkaamaan. Epäilen, että olen mustalla listalla.)

Aikaisemmin Kuplissa: Tätä Kate Middletonin mekkoa saa Suomesta. / Kate Middleton ja uudet hiukset/

Kommentit (1)
  1. no katehan oli ilmeisesti ostanut siniset bugaboo cameleonit-tosin moni kuljettaa myös tyttöjä sinisissä kärryissä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *