Arabian yöt

Kino SherylTässä kuuma menovinkki viikonlopulle: Kino Sheryl avaa ovensa Arabianrannassa. Siis uusi elokuvateatteri! Viime aikoina Helsingissä on ollut puhe lähinnä sulkemisista, joten kolminkertainen hurraahuuto tälle.

Taideteollisen korkeakoulun eli nykyisen Aalto ARTSin tiluksille pystytettyä Sheryliä on puuhattu taideopiskelijoiden Tokyo Ry:n ja muiden vapaaehtoisten voimin – mahtavaa aloitteellisuutta sanoisin.

Ohjelmisto nyökkää sijainnille sopivasti hieman arthousen suuntaan, mutta ensi-iltaelokuvat ja lasten leffat on myös huomioitu. Avajaisviikon ohjelmistosta löytyvät muiden muassa Ida, Theory of Everything  ja Turisti sekä klassikkokirsikkana kakun päällä kaurismäkeläistä jurotusta à la Kauas pilvet karkaavat.

Nähdään Arabiassa!

Kommentit (2)
  1. Olin avajaisissa tänään, Ida oli taivaallisen kaunis! Ainoa miinus teatterissa on paskat penkit (itse olen niitä kuluttanut jo useamman vuoden joten olen tottunut, mutta Finkkarin penkkeihin tottuneelle voi tulla ullatuksena), mutta kyllähän tosileffafriikki on karaissut peräpukamansa jo BioRexissä!

    1. Totta, kaupallisten leffateattereiden upottavat sohvat ovat turmelleet meidät ja kermapyllymme. Karaistusta kehiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *