Suloista tyhjäkäyntiä

1401x788-screen-shot-2015-05-22-at-9.33.32-am.pngAi että, joululoma. Viimeisten toimistopäivien jälkeen aion VIHDOINKIN saattaa päätökseen erään mainosmiehen eeppisen saagan, fiilistellä Patti Smithiä ja lämmitellä mukillisella Blossan hyväksi todettua earl grey -glögiä. Jos Mad Menit on katsottu ja M Trainit luettu, kannattaa kurkata toimituksen joulukalenterissaan julkaisemat telkkarivinkit suloisempaan sohvaperunointiin. Tai vaihtoehtoisesti lukaista omani tästä, ta daa!

HBO:n kehutussa Show Me a Herossa on kuusi jaksoa – juuri sopiva määrä katsottavaa pyhien tyhjäkäyntiä piristämään. Minisarjan taustalta löytyy The Wiren ja Tremen tekijöitä ja pääosasta intensiivisen karismaattinen (ja komea) Oscar Isaac.

Kylmäävä rikossarja toimii aina (vaikka huonounisena ei pitäisikään sortua näihin). BBC:n River sai marraskuussa ensi-iltansa Netflixillä ja kas, siinäkin on passelit kuusi jaksoa. Takuuhyvä Stellan Skarsgård näyttelee etsivää, jolle kuolleet kuiskivat. 

Jos korruption ja murhien jälkeen kaipaa pientä kevennystä, kannattaa katsoa uuden idolini Amy Schumerin HBO Special. Ja muutenkin. Koomikoita ja stand up -spesiaaleja sikiää kuin sieniä sateella, mutta naisnäkökulma on edelleen harvassa.

Bonuksena katomislistalle vielä Netflixin näin joulun alla julkaisema A Very Murray Christmas. Sofia Coppola on ihana ja jos Bill Murray ei piristä, pelkäänpä ettei mitään ole tehtävissä.

Kommentit (2)
  1. Sulla on hyvä suunnitelmat! Mä olen säästellyt tuota Murrayta, ehkäpä joulupäivän iltaan. Ihanaista joulua!

    1. Murray onkin hyvä säästää hätävaraksi. Riverin bongasin muuten ihan sun vinkistä eli kiitti tipsistä ja ihanaa joulua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *