19. raksaviikko

lainahöyhenissä

 

talokatsausta 19. rakennusviikon alkupäiviltä.  

tältä työmaalla näytti sunnuntaina - kaikki seinät on levytetty, ja kattojen levytys on päästy aloittamaan sekin aikataulussa eilen. 

saunan paneeleita, ja seinien lopullista sävyä vaille kaikki on nyt valittu ja suuri osa tavaroista myös tilattu. materiaalipostauksia on kovasti kyselty, joten ajattelin kasata lähiaikoina kollaasia taloon valikoiduista sävyistä ja materiaaleista - vielä kun en näitä pysty raksalla kuvailemaan. 

taannoisessa laattapostauksessa kerrotut valinnat meni ikävä kyllä vaalean Terrazzo- laatan osalta uusiksi. vaaleanharmaa Terrazzo näytti ikkunasta aukeavan kalliomaiseman vieressä aivan sinertävältä, eikä tätä voinut missään nimessä edes harkita. kontrasti luontoon oli aivan karmea. 

kuvista löytyvästä viidestä (oikeasti keskenään erilaisesta) mallilaatasta valikoitu lopulta terrazzo-suunnitelman kariuduttua pikavalintana neutraali, ja maisemaan passelisti istuva, iso laatta spa:n, vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiamateriaaliksi. 

 

 

 

Kommentit

Essi's

Täytyy sanoa, että on kyllä todella mielenkiintoista seurata tätä teidän taloproggista! Eroaa niin paljon aiheista mistä yleensä tykkään lukea, mutta jotenkin oon aivan totaalisen inspiroitunut seuraamaan tätä :D Joten halusin vaan sanoa, että on mukava kun päivittelet tätä projektia aina muiden aiheiden välillä :)

Kommentoi