19. raksaviikko

IMG_6722.JPG

 

talokatsausta 19. rakennusviikon alkupäiviltä.  

tältä työmaalla näytti sunnuntaina – kaikki seinät on levytetty, ja kattojen levytys on päästy aloittamaan sekin aikataulussa eilen. 

saunan paneeleita, ja seinien lopullista sävyä vaille kaikki on nyt valittu ja suuri osa tavaroista myös tilattu. materiaalipostauksia on kovasti kyselty, joten ajattelin kasata lähiaikoina kollaasia taloon valikoiduista sävyistä ja materiaaleista – vielä kun en näitä pysty raksalla kuvailemaan. 

taannoisessa laattapostauksessa kerrotut valinnat meni ikävä kyllä vaalean Terrazzo– laatan osalta uusiksi. vaaleanharmaa Terrazzo näytti ikkunasta aukeavan kalliomaiseman vieressä aivan sinertävältä, eikä tätä voinut missään nimessä edes harkita. kontrasti luontoon oli aivan karmea. 

kuvista löytyvästä viidestä (oikeasti keskenään erilaisesta) mallilaatasta valikoitu lopulta terrazzo-suunnitelman kariuduttua pikavalintana neutraali, ja maisemaan passelisti istuva, iso laatta spa:n, vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiamateriaaliksi. 

 

 

IMG_6720-001.JPG

IMG_6076.JPG

IMG_6721.JPG

IMG_6723.JPG

IMG_6724.JPG

 

Kommentit (1)
  1. Täytyy sanoa, että on kyllä todella mielenkiintoista seurata tätä teidän taloproggista! Eroaa niin paljon aiheista mistä yleensä tykkään lukea, mutta jotenkin oon aivan totaalisen inspiroitunut seuraamaan tätä 😀 Joten halusin vaan sanoa, että on mukava kun päivittelet tätä projektia aina muiden aiheiden välillä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *