28. raksaviikko

26A3DC6A-32C6-4424-B62E-73382FC128E3.jpg

 

olen ennättänyt tällä viikolla raksalle aina vasta päivänvalon jo kaikottua, mistä syystä kuvat ovat kovin huonolaatuisia valon vähyydestä johtuen. 

en kuitenkaan malttanut olla julkaisematta kuvia keittiöstä heti nyt, kun viiluovet on saatu asennettua. 

talon sävymaailmaa ja materiaalivalintoja suunnitellessa tahdoin pitää kokonaisuuden selkeänä, ja tunnelmaltaan läpi tilojen jatkuvana. kodin kaikissa kiintokalusteissa saunan pukuhuoneessa, kodinhoitohuoneessa, vessoissa ja keittiössä on kaikissa yhdistetty valkoista ja vaaleaa viilua.

itse viiluvalinnan tein pieneen mallipalaan perustuen, joten valinnan onnistuminen on jännittänyt aivan kohtuuttomasti. 

nyt kun kaikki kalusteovet on vihdoin paikoillaan, olen suoraan sanoen aivan äimistynyt koivuviilun kauneudesta. vaaleat puuovet nivoo todella kauniisti saarnilattian, valkoiset seinät ja ikkunoista avartuvan kalliomaiseman seesteiseksi kokonaisuudeksi.

nappiin siis meni, hitto vie!

 

lisää talo- postauksia tämän linkin takaa

 

39FD6FF6-A6D8-48AD-913F-709FA35FB5BD.jpg

188BB867-6E9B-4321-8E66-2CB47A64B3A1.jpg

89047D7D-15B4-436C-BF3B-329E94C7677B.jpg

 

koti sisustus
Kommentit (21)
 1. Ah! Tämä on niin kaunista seurattavaa. Talosi on kuin unelma. Seurasin ennen talon valmistumista snapissa ja kun se hiljeni niin vihdoin vuosien jälkeen taivuin unestaan, koska oli nyt vaan pakko päästä näkemään Chloen ja talon elämää. Ulkosuomalaisena arvostan kovasti myös kauniita maisemia, olet kyllä ihan parasta mainosta upealle keski-Suomelle ❤️

  Kiitos siis, että jaat tätä kauneutta.

  1. Unestaan = instaan

  2. Jenniuu, olipas ihana viesti. Kiitos tästä. 

   Ilolla toimimme Keski-Suomen lähettiläinä, täällä meidän on molempien niin kovin hyvä – etenkin Chloen, joka raasu pelkää herkkänä tyttönä kaupunkielämää niin kovasti. 

   Snäpin poisjättäminen oli itselleni ihan tietoinen ratkaisu, kun somekanavia alkoi olla jo liikaakin. Onneksi tutut snäpistä ovat löytäneet instastoryyni, minne pyrin jatkuvasti tuottamaan enemmän sisältöä 🙂

   Ihanaa syksyä Sinulla ja kiitos vielä kauniista sanoista. 

 2. Mä oon ihan hullaantunut tähän sun taloprojektiin! Tulee näyttämään niin upealta. Yritin etsiä aiemmista postauksista tietoa, mutta en nopeasti löytänyt: oliko talossa pohjana joku valmistalo, vai onko se täysin jonkun arkkitehdin suunnittelema? Aivan ihana, lähes kuin mun unelmista.

  1. Oi kiitos!! Talo on arkkitehtiveljeni piirtämä ja meidän yhdessä suunnittelema. Olen pohtinut, että julkaisenko pohjaratkaisun kuvineen täällä vai en – mutta kiinnostusta ilmeisesti olisi lukijoiden puolelta 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *