3 x blackie

dsc02843.jpg

dsc03649.jpg

dsc04530-001.jpg

 

tämä Zaran nahkahihainen musta takki ei kyllä piisaa likimainkaan ulkona mylläävään -20 pakkaseen, mutta tahdonpa fiilistellä sitä muuten vain. olen huomannut löytäväni parhaat jutut aina silloin kuin ei olisi välttämättä tarvetta tai varaa, mutta kun kolahtaa tarpeeksi  kovaa,  ei ole muuta vaihtoehtoa kun kipsuttaa kassalle. tämän rotsin kanssa kävi juuri näin, mutta hetkeäkään en ole katunut. 

lymyän kamalassa kuumeessa kotona takkatulen loimussa ja katselen elokuvia. jopa pieni hymyn kare naamalla ettei tarvi tuolla ydinpakkasessa tarpoa. ja uusi Trendikin napsahti juuri postiluukusta. winning !!

translation// been wearing this Zara coat awful lot this past year. its simply perfect for everyday use. 

Kommentit (4)
  1. Ihana ihana tuo Zaran takki! Kannatti hankkia.. 😉

    Ovatko aurinkolasisi muuten perus-Wayfarerit?

  2. Kyllä kannatti hankkia, ihanan skarppi. Vitsi kun oman tämänhetkisen toppahirvityksenkin sais vaihdettua johonkin selkeälinjaisempaan takkiin. Miten ite pukeudut pakkaseen? Aika monet bloggarit nimittäin vaan värjöttelee kuvissaan sisävaatteissaan ulkona, eli kukaan ei ole ratkaissut talvipukeutumisyhtälöä vielä 🙂 Enkä mäkään 🙂 Kolme kuukautta ilman hameita, miten selviän? Niijoo ja kivat kengät sulla myös!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *