aamuinen hemmotteluhetki

IMG_5062-5.jpg

kaupallinen yhteistyö, Erioil Aisti 

 

olen ehdottomasti aamuihminen. pyrin sijoittamaan vapaapäivinä kaiken aktiivisen toiminnan heti päivän ensimmäisille tunneille, jotta saan itsestäni eniten irti. 

aamuihin sijoitan mieluiten myös ne hetket, jolloin keskityn itseeni – annan hetkeksi kaiken muun olla, ja menen hyvä olo edellä. takuureseptini onnistuneeseen hemmotteluaamuun on hyvin simppeli:

syöpitkä aamiainen ystävien kesken on yksi suosikkiasioistani maailmassa. pidä tarjoilut yksinkertaisena, jottei valmistelut aiheuta päänvaivaa. panosta laatuun, ja muutamaan toisiinsa sointuvaan tarjoamiseen. varaa pannutolkulla kahvia, ja valmistaudu pitkään tarinointiin croissantinmurut suupielessä. 

hemmottaudu. käyttämäni termi ei liene edes suomea, mutta siltikin täysin ymmärrettävissä. suo itsellesi hetki siihen, mitä juuri nyt tarvitset. olkoon se meditaatio, lyhyt aamujooga, uudistava käsihoito tai uppoutuminen hyvään kirjaan. nopean kotitekoisen käsikylvyn saat lohkomalla sitruunaa ja kurkkusiivuja haaleaan veteen – sitruuna häivyttää kynsistä tummentumia ja kurkku rauhoittaa ja uudistaa käsien ihoa. 

naura.  puhu, kuuntele, kerro ja naura ystävien kanssa. jos mieli on jostain syystä maihin päin, kokeile naurujooga – eli käytännössä aloita nauramaan tyhjästä, ja jatka kunnes helpottaa. 

nuku. rakastan unta ja nukkumista. omaan myös siitä harvinaisen kyvyn, että pystyn nukahtamaan koska vain, missä vain. power napit kuuluvat siksi myös ehdottomasti hemmotteluhetkiin. 

kovin kummoista ei siis tarvita mielen ja kehon nollaamiseen. kun nämä elementit saan pidettyä elämässäni läsnä, on asiat ihanasti mallillaan. 

 

Aisti Erioil lukijakilpailun voittajat: 

ONNEA nimimerkit VILHELMIINAH, Liinuw ja Vierailija, olette voittaneet Aisti Erioil tuotepalkinnot. laittaisitteko yhteystietonne minulle osoitteeseen lainahoyhenissa@windowslive.com, jotta tuotteet löytävät luoksenne. 

 

 

IMG_5069-001.jpg

IMG_5073.jpg

IMG_5058.jpg

IMG_5072.jpg

IMG_5066.jpg

IMG_5071.jpg

muoti trendit
Kommentit (1)
  1. Ihanaaa et joku muukin on aamuihminen! Tätä vikaa on myös usesti tosi vaikea perustella muille :p

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *