allaspäivä Cancunissa

IMG_4719-002.JPG

IMG_4715.JPG

IMG_4717-002.JPG

 

muutama lomakuva Meksikon matkan loppusuoralta Cancunista.

olen täällä jo muutamaan otteeseen ilmaissutkin, että Puerto Moreloksen ja Isla Holboxin kaltaisten paratiisien jälkeen, Cancun oli oikeastaan painajaismainen turistikeskittymä. toki on sanottava se, että kahden viikon reissaamisen jälkeen ei remmissämme ollut kamalasti energiaa lähteä etsimällä etsimään niitä Cancunin parhaita puolia.

hotellialue eli Zona Hotelera oli painajaismainen hotellirykelmä kaikkine sikahintaisine Mexico Outletteineen ja ostoskeskuksineen – Zarankin kamppeissa oli reilu parikymmentä prosenttia enemmän hintaa kuin kotimaassa. shoppailu ei siis tässä kohteessa ollut miltään kantilta tarkasteltuna järkevää. tai edes mieluisaa.

rannat olivat sotkuisia, kova-aaltoisia, tuulisia, ja aivan pommitäynnä ihmisiä kylki kyljessä. ei siis lainkaan oma käsitykseni kivasta biitsistä.

hotellimme Sina Suites sen sijaan oli oikein miellyttävä, ja hotellin allasalue oli parasta mitä Cancunilla oli meille tarjota. mutta muutoin en kyllä hyvällä tahdollakaan voi suositella Cancunia oikeastaan kenellekään.

ja ei – en ole erityisen lomakranttu. minulle piisaa hyvä ruoka, letkeä meininki, autenttiset rannat ja hyvät vibat.

 

translation// throwback to a poolday in Cancun.

 

IMG_4724.JPG

IMG_4721.JPG

IMG_4723.JPG

Kommentit (5)
 1. Tiedän täysin mitä tarkoitat mitä Cancuniin tulee. Saman koin Kuubassa joulun alla. Suomesta lennetään aikalailla vain Varaderoon mikä on aivan hirvittävä alue. Jos ollenkaan mielii autenttiseen paratiisiin niin kannattaa vuokrata auto/ hypätä bussiin pikaisesti ja suunnata muille rannoille. Suosittelen muuten Kuubaa. Täydellinen maa.

  Maaliskuun matkaa pohditaan ja Meksikoon tekisi mieli. Lennetään Englannista mutta hieman pelottaa tuo Meksikon maine. Koitko illat/yöt turvallisina, erityisesti turistikompleksien ulkopuolella?
  Kuvasi näyttävät upeilta.

  1. Puerto Morelos tuntui varsinaiselta lintukodolta – pienintäkään jännän tunnetta ei tullut missään vaiheessa. Oikeastaan ihmettelimme miten rauhallinen paikka oli. Jopa joulun pyhien ohi.

   Ja jos mahdollista, Isla Holbox oli vieläkin turvallisemman oloinen. Skiditkin vilistivät hiekkakaduilla muina miehinä eikä ”Meksikon tilanne” näyttäytynyt millään lailla. Enemmän olen varmasti ollut varuillani Helsingin yössä kuin koko tuon loman aikana 😀 

   toivotaan että tilanne pysyy yhtä ihanana. Menkää ihmeessä Meksikoon !! 

 2. Ah ja edelleen vielä lisäystä: Puerto Morelos on siis aivan Playa del Carmenin ja Cancunin välissä, eli Carmenista matkaa PM:ään myös tuo reilu 20 km 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *