antaa sataa

IMG_0037-2.jpg

kaupallinen yhteistyö, Didriksons

passaa tulla syys ja myrskyt. olen valmiudessa.

kirkuvankeltainen Didriksonsin Ulla sadetakki, sävyssä Sunburst, on piristänyt garderobiani nyt reilun viikon ajan. olen ihastunut ikihyväksi. takki on paitsi todella kaunis, myös käyttöominaisuuksiltaan niin mukava, että olen käyttänyt sitä päivittäin saapumisestaan asti. satoi tai ei.  

vuorellinen sadetakki on ollut ostoslistallani pitkään – aiempi sadetakki on jäänyt hyvin vähäisellä käytölle juuri vuorettomuutensa vuoksi.

olen lohduton vilukissa ja takki, jonka alle täytyy pukea toinen takki lämmikkeeksi, ei täytä vaatimuksiani sääfiksusta vaatteesta. Ullasta sen sijaan löytyy itsestään kevyt mutta lämmin vuori, nasakka huppu, tyylikäs leikkaus ja kaikki mitä hyvässä takissa kuuluukin. 

Didriksons  on vuonna 1913 Ruotsin länsirannikolla perustettu perheyritys,  jonka arvomaailman keskiössä on eläminen luonnon ehdoilla. brändin tuotannon kulmakivenä on  mahdollisimman luonnonmukaisesti valmistetut säänkestävät vaatteet keliin kuin keliin – Didriksons tahtoo pitää kuluttajat kuivina, onnellisina ja aktiivisina.  tähän ajatusmaailmaan on helppo samaistua. 

merkin syysmallistoon voit tutustua tämän linkin kautta. suosikistani Ullasta löytyy kauniin keltaisen lisäksi myös kaksi maltillisempaa sävyä .

ps. näitä kuvia katsoessa tulee ihan mieleen, että pitäisi pukeutua väreihin useammin. sitä herää ihminen ihan eri tavalla eloon kun yllä on jotain kirkuvaa. 

 

IMG_0011 (1)-3.jpg

blogi11.jpg

IMG_0023.jpg

IMG_0031.jpg

IMG_0045.jpg

IMG_0040.jpg

muoti trendit
Kommentit (5)
 1. Hei. 🙂
  Mitkä housut sinulla on jalassa. Ovat hyvän näköiset. :):)

  1. Moi! Ovat hennesiltä jotkut suoralahkeiset mustat farkut, joista olen leikannut saksilla lahkeet nilkkamittaisiksi. Ostin ehkä kuukausi takaperin, joten sieltä varmasti vielä löytyy vastaavia 🙂 

   1. Hei.
    Kiitos tiedosta 🙂
    Ja takki on todella hyvännäköinen, kivan aurinkoinen!!

 2. Täähän on mahtava hankinta kelle vain! Upean näiköinen takki. Ei heti edes sanoisi että sadetakki kyseessä 🙂 Tää on muutenkin täysin uusi merkki itselleni. Täytyypä käydä kurkkailemassa heidän valikoimiansa hieman paremmin!

  1. Ehdottoman samaa mieltä! Takki on kerännyt joka kerta kehut, kun olen tämä yllä viilettänyt menemään 🙂  todella mukava päällä, ja kuten sanoit, ei tästä tule ollenkaan perinteisiä sadetakkiviboja 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *