aurinkoon mars !

lainahöyhenissä

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkat

aika muikea maanantai kun tietää pääsevänsä lauantaina lämpöön. olen kolmen muun bloggaajan kanssa mukana yhteistyökampanjassa Aurinkomatkojen kanssa, jonka tarkoituksena on tuoda Kanariansaarten monipuolisuutta esille rennoissa reissutunnelmissa.

itse pääsen matkaan mieheni kanssa ensin kolmeksi päiväksi kaupunkilomalle Las Palmasiin, josta siirrymme loppuviikoksi  Maspalomasin hiekkadyyneille. bikinit on siis kaivettu naftaliinista ja ravintolatarjontaa on jo tarkasteltu etukäteen vähintäänkin tehokkaasti.

olen Kanariansaarilla lomaillut joskus polvenkorkuisena vanhempieni kanssa, enkä muista reissuista juurikaan muuta kuin maukkaat jädet ja kirjavat uikkarit. nyt hieman varttuneempana odotan matkalta ennenkaikkea laadukkaita ravintoloita, merta, aurinkoa ja hivenen toki ostosmahdollisuudetkin kutkuttelee. olenpa selvittänyt kehutun joogastudionkin Las Palmasista, joten kokonaisvaltainen hyvinvointi tulee olemaan koko loman punainen lanka.

palataanpa siis pian lomatunnelmissa tyypit ! ja pikkiriikkisenä vinkkinä kehottaisin teitä seuraamaan aktiivisesti myös Aurinkomatkojen facebook- sivua.

löytyisikö matkavinkkejä??

 


source: pictures  2 / 3

Kommentit

Illuusia S

Vinkkejä tuohon kohteeseen ei mulla ole muita kuin loistavaa lomaa! Ja jään odottamaan sitä joogapostausta kaikkien muiden ihanien aurinkokuvien lisäksi. <3

Jos ette ole pohjoismaalaisille turisteille suunniteltujen kohteiden ylimpiä ystäviä, Maspalomasista kannattaa ehdottomasti suunnata San Fernandoon, joka on ihan kohtuullisen kävelymatkan päässä Maspalomasin ja Playa del Inglesin turistirysistä. San Fernando on enempi paikallisten asuinaluetta mutta siellä viihtyy kyllä turistikin oikein mainiosti. Ympäristö on autenttisempaa, kaupat ja ravintolat halvempia ja viehättävämpiä, tavarat aitoja rihkaman sijaan ja puistot nättejä. Ja Gran Canarialla kannattaa myös ajaa taksilla, se on edullista! Viikossa ei tietysti ihan mahdottoman paljon ehdi, mutta suosittelisin myös päiväretkeä (tai puolipäiväretkeä) Puerto de Moganin satamakaupunkiin. Sekin on astetta vähemmän turistirysä ja oikein kaunis ja viihtyisä pieni kaupunki. Ja näppärästi bussimatkan päässä Maspalomasista. Takaisin voi tulla bussilla tai lautalla Puerto Ricon kautta niin tulee sekin nähtyä samalla reissulla.

FFFifi
Fitness Führer

Las Palmas on tosi kiva ja ihan erilainen kuin muu Gran Canaria.

Maspalomasissa kannattaa ehdottomasti käydä syömässä La Proassa, Melonerasin rannalla: http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g230095-d3686023-Reviews-La_Proa-Maspalomas_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

Jos jaksaa ajaa taksilla tai bussilla Patalavacaan, niin suosittelen tätä http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1189136-d1639114-Reviews-Restaurante_La_Aquarela-Patalavaca_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

Mulla on tässä postauksessa http://www.lily.fi/blogit/fitness-fuhrer/treeniloma-kanarialla treeni- ja vähän muitakin vinkkejä Gran Canarialle.

Piret
lainahöyhenissä

JÄTTI KIITOS huikeista vinkeistä !! kyllä nyt kelpaa reissun lähteä :)

Katja J.-R. (Ei varmistettu)

Hauskaa matkaa ja mukavia tunnelmia sinne ; ) - linkitin reissubloginne myös Kanaria24.com -matkailuportaalin sivuille lukijoidemme iloksi: http://www.kanaria24.com/fi/kanaria-nyt/2/rentoa-reissutunnelmaa

Kus (Ei varmistettu)

Hei! Tiedän, että se on vanha viesti, mutta ehkä joku löytää sen hyödylliseksi. Kun vierailet Gran Canaria, voin suositella vuokrata skootteri tai moottoripyörä ja käydä vuorilla! Voit tarkistaa vuokra-hinnat täältä: https://bikesbooking.com/en/ Ei ole niin paljon autoja, joten voit nauttia tiestä kauniilla näkymillä!

Kommentoi