aurinkoon mars !

DSC_0008-011.JPG

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkat

aika muikea maanantai kun tietää pääsevänsä lauantaina lämpöön. olen kolmen muun bloggaajan kanssa mukana yhteistyökampanjassa Aurinkomatkojen kanssa, jonka tarkoituksena on tuoda Kanariansaarten monipuolisuutta esille rennoissa reissutunnelmissa.

itse pääsen matkaan mieheni kanssa ensin kolmeksi päiväksi kaupunkilomalle Las Palmasiin, josta siirrymme loppuviikoksi  Maspalomasin hiekkadyyneille. bikinit on siis kaivettu naftaliinista ja ravintolatarjontaa on jo tarkasteltu etukäteen vähintäänkin tehokkaasti.

olen Kanariansaarilla lomaillut joskus polvenkorkuisena vanhempieni kanssa, enkä muista reissuista juurikaan muuta kuin maukkaat jädet ja kirjavat uikkarit. nyt hieman varttuneempana odotan matkalta ennenkaikkea laadukkaita ravintoloita, merta, aurinkoa ja hivenen toki ostosmahdollisuudetkin kutkuttelee. olenpa selvittänyt kehutun joogastudionkin Las Palmasista, joten kokonaisvaltainen hyvinvointi tulee olemaan koko loman punainen lanka.

palataanpa siis pian lomatunnelmissa tyypit ! ja pikkiriikkisenä vinkkinä kehottaisin teitä seuraamaan aktiivisesti myös Aurinkomatkojen facebook– sivua.

löytyisikö matkavinkkejä??

 

Las Palmas-Colourful Houses.jpg

duenen_maspalomas.jpg

source: pictures  2 / 3

Kommentit (6)
  1. Hei! Tiedän, että se on vanha viesti, mutta ehkä joku löytää sen hyödylliseksi. Kun vierailet Gran Canaria, voin suositella vuokrata skootteri tai moottoripyörä ja käydä vuorilla! Voit tarkistaa vuokra-hinnat täältä: https://bikesbooking.com/en/ Ei ole niin paljon autoja, joten voit nauttia tiestä kauniilla näkymillä!

  2. Katja J.-R.
    9.12.2013, 15:01

    Hauskaa matkaa ja mukavia tunnelmia sinne ; ) – linkitin reissubloginne myös Kanaria24.com -matkailuportaalin sivuille lukijoidemme iloksi: http://www.kanaria24.com/fi/kanaria-nyt/2/rentoa-reissutunnelmaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *