blogihaaveita

lainahöyhenissä

 

olen viikonlopun yli tuumaillut blogiani paljon. sitä mitä se on, ja ennen muuta mitä se ei ole. minusta blogini ei ole niin ihana kun tahtoisin sen olevan. ei juuri nyt. 

tahtoisin kehittyä. kaihoisasti seurailen pääkaupunkiseudun bloggaajia, jotka kuvaavat ammattimaisin ottein toistensa asukuvat - omat kuvani ottaa lainkaan valokuvaamista tunteva puolisoni.   hänen pyytetön apunsa on tietenkin blogini elinehto, ja olen siitä ikionnellinen, mutta olisihan se hienoa että kuvaajalta saisi hieman vinkkiä linssin etupuolelle aika ajoin.  

omaa saamattomuuttanihan se on, että en jaksa etsiä työpäivän päätteeksi ihania kuvauslokaatioita piskuisesta kotikaupungistani. aika ja energia ei vain piisaa kaikkeen. ja sekös riepoo - en pidä siitä, että blogini vaipuu aika ajoin karmeaan kaamokseen. 

minulla on unelma. alan tietoisesti pyrkimään parempaan. vieköön se aikaa ja hermoja, mutta ennen pitkää blogini on juuri niin ihana kuin tahdon. ja juuri niin ihana, kuin te uskolliset lukijat ansaitsette. 

elkää siis luovuttako suhteeni. en itsekään aio.

Piret xx

 

Kommentit

hanna kovanen

Voi että.. mulla on ihan samanlaiset fiilikset! Nykyinen kotikaupunkini ei tarjoa niitä avuja, joita juuri nyt kaipaisin, eikä se myöskään inspiroi oikealla tavalla. Eikä blogini ole ollenkaan vielä siellä, missä haluaisin sen olevan. 

Tulen joulun aikaan sinne suunnalle voimme vaikka yhdessä alkaa tuumasta toimeen! x

Hanna

hanna kovanen

Ja lisänä.. blogisi on aivan ihana <3 ja samoin myös Levikset!

Piret
lainahöyhenissä

olet Hanna oikea aarre.

laitetaanpas mailia aiheesta ja järkätään kuvaustärskyt! :)

Essiy (Ei varmistettu)

Blogisi on jo nyt super ihana :)

Karoliina__ (Ei varmistettu)

So feel you! Täällä myös yksi pääkaupunkiseudulla asuva ja blogihaaveissa elävä. Itsekin kaipaisn juuri kuvaukseen apua. Kumpa olisikin jokin keino saattaa yhteen meitä blogaajia enemmän.

minimalistic (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com/

Musta sun blogi on ihana! Tykkään sun sisustuskuvista; sommitteluista ja ihanista astioista. Myös pukeutumistyylisi on uniikki ja siksi niin inspiroiva. Tää on kaikessa "erilaisuudessaan" just hieno! Et älä stressaa :)
(vaikka mä stressaan ihan samoja asioita: oispa enemmän aikaa/ideoita/kuvaussessioita/taitoja..)

Nannas (Ei varmistettu)

Tämä on paras blogi juuri tällaisena kuin se on. Minusta. Täydellinen. Paaaaljon parempi kuin ne joissa ammattimaiset kuvaajat ja muut. :) Erotut joukosta niin eduksesi. Tämä ei ole sitä samaa massaa joka saa jo voimaan pahoin ja kyllästymään.

Kiitos kun pidät tätä blogia. Tuot paljon iloa ja inspiraatiota tämän kautta. :)

inan. (Ei varmistettu) http://savilankadulla.blogspot.fi

Komppaan täysin edellisiä, minusta blogisi on ihana. Tällaisena! Virkistävänä:)

xx,
ina

Hertta
Lilou's Crush

dear, tää on IHANA! Turhaan stressaat ainakaan meidän uskollisten lukijoiden vuoksi.

Ssariv (Ei varmistettu)

Sun blogi on jo ihana!! &lt;3

annaandandyathome
A&A at HoMe

Tämä on niin ihana blogi! 

annaandandyathome
A&A at HoMe

Tämä on niin ihana blogi! 

Kate_ (Ei varmistettu)

Ainakin mä seuraan muotiblogeja sen takia, et jonkun tyyli inspiroi mua, siis sillä ei oo niin väliä, miten blogi on toteutettu. Tosin, jos ulkoasu on tosi tosi alkeellinen niin se voi hieman haitata, mutta muuten ei oo niin välii. Vaikka olis kuinka super hienot sivut ja muotikuvausten tyylisiä kuvia, niin se ei paikkaa sitä, jos tyyli ei inspaa. Ja sun tyyli inspaa :) Älä siis huoli ulkoasusta.

liise (Ei varmistettu)

hei,

kuten muutkin edellä, on minunkin pakko hehkuttaa blogiasi - se on jo pitkään ollut yksi harvoista, joita luen säännöllisesti. mielestäni kuvat ovat jo nyt olleet tosi hyviä ja kauniita :) tästä blogistasi välittyy ihania tunnelmia, niin tekstin kuin kuvienkin välityksellä. aina voi toki kehittyä, mutta mielestäni olet ihan huippu jo nyt!

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Täällä melko samoja aiheita tulee pohdittua. Tällä hetkellä kuvaajana on toiminut pääsääntöisesti itselaukaisija ja jalusta... Kouvolan harmaa betonihelvettikään ei suuresti inspiroi näin syksyin :( Mutta jokainen näkee asiat eri tavalla, onneksi :)

Miusta siun blogi on juurikin ihana tälläsenä! Se on erilainen ja erottuva, joka on ehdotona vahvuus. Tottakai haaveilen itsekin ammattikuvaajasta ja Helsinginkaduista, mutta toisaalta olen onnellinen että erilaisia blogeja löytyy, eikä kaikki uppoa juurikin tuohon samaan "helsinkiläis" lokeroon. :)

Siun kuvat on upeita juuri erilaisuudellaan! Ja muokkaus <3
 

BySaara-Maria

Täällä aivan sama tilanne! Esimerkiksi asukuvia olisi ihana ottaa enemmän, mutta tällä hetkellä ei oikein ole sitä kuvaajaa täällä missä asun :/ Täytyy lähteä Helsinkiin jotta ystäväni, joka on kuvaamisesta innostunut, voi ottaa minusta kuvia tai sitten järkätä kuvaukset aina täällä kun hän tulee kylään.

Ljk (Ei varmistettu)

Hei Haloo Tiiu! Blogisi on just ihana näin. Näin entisenä Jyväskyläläisenä ja nykyisenä Tamperelaisena kotoisia kulmia on kiva seurata blogistasi (enkä tajua miksi, mutta moni teidän kuvissa näkyvästä tyttörevohkasta on jotenkin niiiin tuttuja kasvoja, vaikka ei tosiaankaan tunneta tai olla edes saman ikäisiä :D). En tiedä paljonko aikaa ja vaivaa käytät asioiden 'asetteluun', mutta tapasi kuvata kauniita asioita on vailla vertaa. Tyyliäsi katson mielelläni vaikka sovituskopin peilistä. Ihanaa, että on vielä hyviä bloggaajia, jotka eivät ole lähteneet siihen editorial-kelkkaan. "Tässä näin tallustelen ilman sukkahousuja korkokengissä, kun taustalla sataa räntää tittidii. Ai miten niin paleleeko, miks kaikki aina kysyy!!11". Argh.

Hertta
Lilou's Crush

Ai miten ihana kommentti :) Minustakin on kiva nähdä ihan "oikeita asuja", niitä haen blogeista. Riittää, että kuva on good enough, että selvää saa, tottakai on kiva että kuvan laatuun on kiinnitetty se huomio mitä fiksusti on mahdollista, mutta editorial-henkisistä jutuista en itse oikein löydä inspistä omaan arkeeni, vaikka upeita ovatkin katsella silloin kun niihin satun. Itse siis tykkään sellaisista arkisemmista nappauksista kuin varta vasten järkätyistä kuvista. Helpompi samaistua.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos todella piristävistä ja IHANISTA kommenteista. On aivan ihana lukea tuntemuksistanne - etenkin näinä aikoina kun oma inspiraatio on hukassa ja sitä myötä myös into kirjoittamiseen.

Olen todella otettu jokaisesta viestistä ja tsempistä.

Kiitos.

- (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogiasi vuosia.. Entisen opiskelukaupunkini maisemia on kiva nähdä ja tyylisi on upea. Minusta on oikeastaan kivakin että postaukset eivät ole "täydellisiä" ja muotilehtityyppisiä, ne jäävät monesti aika etäisiksi. Minusta on mukava lukea tavallisten, samaistuttavien naisten juttuja ja nähdä oikeita asuja. Vaikka et suinkaan ole tavallinen etkä tavanomainen, vaan ihanan inhimillinen ja kaunis omana luonnollisena itsenäsi!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Täällä on ihania kommentteja sun blogista ja en voi muuta kuin nyökytellä :) Sun blogi on kyllä ollut jo pitkään ihan mun suosikki, tänne on aina ihana tulla ihastelemaan kauniita kuvia ja tunnelmia.
Ja silti jotenkin samaistuttava ja riittävän arkinen ! Ja mun mielestä sun blogi on koko ajan kehittynyt ja mennyt parempaan suuntaan :) me likes !!

Toisaalta ymmärrän kyllä kehittymisen tarpeen, itellä pyöriny samat jutut mielessä oman blogin suhteen.. Haluais paremman kameran, parempia kuvia, ammattikuvaajan, riittävästi uutta ja inspiroivaa ja erilaista... mutta jotenkin pitäis pysähtyä ja tajuta, että jollekin toiselle se oma juttu on juurikin se inspiroiva ja ihana ja että blogi on ihana, vaikkei se oliskaan ammattilaisten väsäämä :)

ja sun blogi jos mikä on aivan todella ihana &lt;3

Piret
lainahöyhenissä

Minä ihan liikutuin. Hyvänen aika siellä ruutujen takana on aitoja ja lämpimiä ihmisiä - olen todella onnekas, kun noin fiksut mimmit kulkee rinnalla. aivan posketonta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon aivan samaa mieltä muiden kommentoineiden kanssa, sun blogi on aivan ihana ja yks mun lemppareista! Turha siis ottaa stressiä, tänne on musta aina tosi kiva tulla ja ootan oikein innolla aina kaikkea uutta sulta. :)

Tasaraita

Halusin vain tulla sanomaan että blogisi on ihanan lämmin, kaunis ja aito. Sinulla on makee persoonallinen tyyli jota ihailen. Blogistasi huokuu vahva oma tyylisi ja tapasi tehdä asioita ja se jos joku on hienoa ja inspiroivaa. Erotut muista nimenomaan positiivisesti. En lue blogiasi säännöllisesti nimenomaan siksi että minusta on välillä ihana tulla lukemaan useita postauksia vaikka parin viikon ajalta ja sukeltaa blogin kautta kauniiden asioiden pariin. Teen niin kaikkien lempiblogieni kohdalla. Ikään kuin säästelen postauksia jotta voin sitten ajan kanssa lukea useamman kerralla. :)

Kommentoi