blogihaaveita

image.jpeg

 

olen viikonlopun yli tuumaillut blogiani paljon. sitä mitä se on, ja ennen muuta mitä se ei ole. minusta blogini ei ole niin ihana kun tahtoisin sen olevan. ei juuri nyt. 

tahtoisin kehittyä. kaihoisasti seurailen pääkaupunkiseudun bloggaajia, jotka kuvaavat ammattimaisin ottein toistensa asukuvat – omat kuvani ottaa lainkaan valokuvaamista tunteva puolisoni.   hänen pyytetön apunsa on tietenkin blogini elinehto, ja olen siitä ikionnellinen, mutta olisihan se hienoa että kuvaajalta saisi hieman vinkkiä linssin etupuolelle aika ajoin.  

omaa saamattomuuttanihan se on, että en jaksa etsiä työpäivän päätteeksi ihania kuvauslokaatioita piskuisesta kotikaupungistani. aika ja energia ei vain piisaa kaikkeen. ja sekös riepoo – en pidä siitä, että blogini vaipuu aika ajoin karmeaan kaamokseen. 

minulla on unelma. alan tietoisesti pyrkimään parempaan. vieköön se aikaa ja hermoja, mutta ennen pitkää blogini on juuri niin ihana kuin tahdon. ja juuri niin ihana, kuin te uskolliset lukijat ansaitsette. 

elkää siis luovuttako suhteeni. en itsekään aio.

Piret xx

 

image.jpeg

image.jpeg

muoti paivan-tyyli
Kommentit (24)
  1. Halusin vain tulla sanomaan että blogisi on ihanan lämmin, kaunis ja aito. Sinulla on makee persoonallinen tyyli jota ihailen. Blogistasi huokuu vahva oma tyylisi ja tapasi tehdä asioita ja se jos joku on hienoa ja inspiroivaa. Erotut muista nimenomaan positiivisesti. En lue blogiasi säännöllisesti nimenomaan siksi että minusta on välillä ihana tulla lukemaan useita postauksia vaikka parin viikon ajalta ja sukeltaa blogin kautta kauniiden asioiden pariin. Teen niin kaikkien lempiblogieni kohdalla. Ikään kuin säästelen postauksia jotta voin sitten ajan kanssa lukea useamman kerralla. 🙂

  2. Oon aivan samaa mieltä muiden kommentoineiden kanssa, sun blogi on aivan ihana ja yks mun lemppareista! Turha siis ottaa stressiä, tänne on musta aina tosi kiva tulla ja ootan oikein innolla aina kaikkea uutta sulta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *