blogin kevätsiivous

lainahöyhenissä

 

sain vihdoin aikaiseksi raivata blogini sivupalkissa kategorioiden kohdalla vallinneen järkyttävän kaaoksen. tägejä, ja kategorioita oli useita kymmeniä ja tolkku tipotiessään - nyt olen karsinut rajulla kädellä teemoja, ja jättänyt vain muutaman selkeän pääkategorian:

food - reseptit ja ruokajutut * inspiration - tyyli- ja sisustusinspiraatiota * outfit - asupostaukset * home - postaukset kodistamme * travel - lomat ym. matkajutut * sponsored - kaupalliset yhteistyöt * equestrian - ratsastusjutut * DIY - tee se itse

hyvin ympäripyöreät kategoriat about me, lifestyle ja cool stuff ovat edelleen eräänlainen villi länsi sisältönsä suhteen. näiden kategorioiden alle olen kuitenkin ehtinyt Lily- aikanani kirjoittaa niin vimmatusti postauksia, ettei kategorian vaihto yksitellen per postaus ole järkevästi mahdollista.

Chloe neidille on lisätty myös oma kategoria, josta löytyy kaikki koiratouhut tästä eteenpäin. lisäsin myös workout- teeman hieman sillä ajatuksella, että saisin aikaiseksi kirjoitella vihdoin niitä teidän kaipailemia treenijuttuja.

josko näillä viilauksilla blogin sisältö hieman selkeytyisi. mutta toiveita otetaan avosylin vastaan - olivatpa ne ulkoasuun tai sisältöön liittyviä.

Piret xx

 

Kommentit

Emmi / Me time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Workout-juttuja, joo! :) Ja koiraa odotellen <3

Kommentoi