blogin kevätsiivous

Blogikol2.jpg

blogikol.jpg

 

sain vihdoin aikaiseksi raivata blogini sivupalkissa kategorioiden kohdalla vallinneen järkyttävän kaaoksen. tägejä, ja kategorioita oli useita kymmeniä ja tolkku tipotiessään – nyt olen karsinut rajulla kädellä teemoja, ja jättänyt vain muutaman selkeän pääkategorian:

food – reseptit ja ruokajutut * inspiration – tyyli- ja sisustusinspiraatiota * outfit – asupostaukset * home – postaukset kodistamme * travel – lomat ym. matkajutut * sponsored – kaupalliset yhteistyöt * equestrian – ratsastusjutut * DIY – tee se itse

hyvin ympäripyöreät kategoriat about me, lifestyle ja cool stuff ovat edelleen eräänlainen villi länsi sisältönsä suhteen. näiden kategorioiden alle olen kuitenkin ehtinyt Lily- aikanani kirjoittaa niin vimmatusti postauksia, ettei kategorian vaihto yksitellen per postaus ole järkevästi mahdollista.

Chloe neidille on lisätty myös oma kategoria, josta löytyy kaikki koiratouhut tästä eteenpäin. lisäsin myös workout– teeman hieman sillä ajatuksella, että saisin aikaiseksi kirjoitella vihdoin niitä teidän kaipailemia treenijuttuja.

josko näillä viilauksilla blogin sisältö hieman selkeytyisi. mutta toiveita otetaan avosylin vastaan – olivatpa ne ulkoasuun tai sisältöön liittyviä.

Piret xx

 

blogikol3.jpg

blogkol4.jpg

muoti trendit
Kommentit (1)
  1. Emmi / Me time
    13.5.2015, 09:08

    Workout-juttuja, joo! 🙂 Ja koiraa odotellen <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *