Chloen kuulumisia

IMG_4697.jpg

 

mustakuonoisella ystävälläni sujuu elämä aika kivasti.

mitä nyt lekuri diagnosoi korvasta hiivatulehduksen, ja julisti Chloen atoopikoksi. mutta tämäkin on eteenpäin – nyt on vihdoin selvä diagnoosi ja mikä parasta, lääkitys. tämän vuoden puolella on vaikeista iho-ongelmista kärsiville koirille lanseerattu lääke, mikä ainakin Chloella lopetti jatkuvan itsensä raapimisen kuin seinään. 

olen äärimäisen skeptinen kaikenlaisten lääkkeiden suhteen, mutta pitkään asiaa pohdittuani, on tämä Chloelle paljon parempi vaihtoehto, kuin jatkuva ihon rikki raapiminen. Chloe on kesäisin täysin oireeton, mutta kuivan talvi-ilman aikaan tilanne on ollut aivan toivoton. 

lääkkeen nimeä en tahdo mainita, koska nämä ovat hyvin yksilöllisiä asioita enkä missään nimessä tahdo mainostaa lääkevalmistajaa. kokemuksia voin kuitenkin mielelläni jakaa sähköpostitse, jos niistä voisi olla jonkun toisen koiralle apua. 

täällä siis kutinat kurissa ja mieli korkealla. tyttö täyttää joulupäivänä jo kaksi vuotta, mikä ikääntyminen alkaa näkyä hyvin positiivisena kehityksenä myös mentaalipuolella..

 

IMG_4718-2.jpg

IMG_4734.jpg

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Uskon, että meillä 1v3kk Barbet-koira Lyytillä käytössä sama valmiste (Suomessa lanseerattu tänä vuonna) atooppiseen ihoon, aikaisempi lääke oli saakelin kallis (n100€/kk), niin tähän uuteen vaihtoehtoon olen todella tyytyväinen ja se on toiminut todella hyvin. Ei ole aiheuttanut mitään haittoja ja koira voi hyvin, mikä on tärkeintä!

    1. Samalta lääkkeeltä kuulostaa! Ihana kuulla että koirasi voi hyvin. Tätä vähän ajoinkin takaa postauksella, että saisi kuulla mahdollisesti muiden käyttökokemuksia. Chloe kun syönyt lääkettä vasta pari viikkoa eikä muuta ole ilmennyt kuin juurikin toivottu raapimisen loppuminen 🙂 

      rapsut koirallesi! 

  2. Heips! Meidän 7v. labradorinnoutaja on kärsinyt iho-ongelmista pienestä asti, ruokavaliota on vaihdettu vuosittain ja käyty iho-ongelmiin perehtyneillä eläinlääkäreillä. Ruoka-aineallergiat, atopia ja herkkä vatsa. Tällä hetkellä käytössä on ollut peruna-peura tyyppiset yhden proteiinilähteen kuivamuonat, seuraava steppi on siirtyminen raakaruokaan.. herkän mahan vuoksi hieman pelottaa.. Voisiko tästä uudesta lääkityksestä mitenkään saada jotain vinkkiä ? Kiitti jo etukäteen <3

    1. Laita mulle mailia lainahoyhenissa@windowslive.com niin kerron toki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *