@chloethestunner

Kuva 14-001.jpg

 

Chloe on vallanut tämän blogin lisäksi myös instagramin. ja nasakka tyttö kun on, tahtoi tietty oman tilin. kuinkas muuten.

pennun kasvua ja elämänmenoa pääsee seurailemaan reaaliajassa instagramissa nimellä @chloethestunner.

translation// Chloe has her own ig account,  come and say hi at @chloethestunner.

muoti trendit
Kommentit (9)
 1. Siis MIKÄ näitä anonyymejä nykyään vaivaa? Menkää ulos nauttimaan kesästä täältä toisten kommenttibokseista. En oo tiennytkään että jokin hashtag voi olla typerä, ja siis mitä helvetin väliä? 😀

 2. Pakko sanoo (vaikka ei sais) että toi hashtag ja tilin nimi on ehkä pölhöimpiä pitkään aikaan. Ymmärrettävästi oot varmaan mennyt tuoreena koiramutsina vähän sekaisin mutta ei se koira sentään mikään hätkähdyttävän kaunis ole, vaikka sille on annettu elegantti nimi. Melkein tekee mieli painaa ”unfollow” – harkitse jotain viksumpaa kuten vaikka #chloethegiantdog #chloekoira tms

  1. no jopas – tämä kommenttisi jos jokin on oikea malliesimerkki peräänkuuluttamastasi ”harkitsemisesta”. kiitos palautteesta ja kehitysehdotuksesta, mutta minun silmääni hän on juurikin hätkähdyttävän kaunis. onneksi saat itse valita omat hashtagisi nerokkaammin. 

    

  2. Olen elämässäni havainnut ihmisten välisessä keskusteluyhteydessä yhden säännön hyvin toimivaksi: Jos kenelläkään on tarve aloittaa lause muodossa ”Ei millään pahalla, mutta…” niin silloin kannattaa jättää kokonaan sanomatta. Sama koskee myös muotoa ”Pakko sanoo, vaikka ei sais, että…”

   Blogin pitäjälle puolestaan haluaisin sanoa, että kuinka ihana koira! Kuvien näkeminen ei yhtään helpota mun koirakuumetta – she’s a real stunner. 😉

   1. Oi kiitos!! Chloen veljet Charlie ja Chili ovat edelleen kotia vailla – ihan vaan vinkkinä ja lisäboostina koirakuumeeseen. ainakin Chloe on meinaan niin iisi ja huippuluonteinen koira etten oikein usko tätä itsekään 🙂 

  3. No jopas on naseva kommentti. Onneksi voit seurata mielihalujasi ja painaa sitä ”unfollow”-nappulaa, niin ei tarvitse sinunkaan provosoitua tällaisesta asiasta.

   Kauneus on katsojan silmissä ja minun silmiin tämä koiratyttö näyttää erityisen kauniilta ja ihastuttavalta yksilöltä:)

  4. Upeaa ano, upeaa. U fucking kidding me?

  5. samaa mieltä kommentoijan kanssa. hienoa, että joku uskaltaa sanoa myös vastaan eikä nuolla vain bloggaajan takapuolta.

   1. toki mielipiteensä sopii sanoa – eihän sitä tässä kukaan kiistäkään. asia mihin nyt puututtiin fiksujen ihmisten vinkkelistä – minä fiksuina ihmisinä pidän teitä lukijoita – sen sijaan hieman kummastutti. 

    ja takapuolennuolentahan tähän keskusteluun sopii paremmin kuin hyvin – onhan kuitenkin koirista kysymys 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *