cocoon coat

dsc05551-001.jpg

dsc05631.jpg

dsc05626.jpg

 

palataanpa arkeen jo pikkuhiljaa, vaikka vähän vaikealta kieltämättä tuntuu – c`moon ylihuomenna on jo perjantai !

muutama viikko takaperin otetussa asukuvassa fokuksessa on ihana uusi valkoinen cocoon takki. suomennetaanko tämä sitten kotelotakki vai tyydytäänkö kuitenkin  suosiolla käyttämään ihan vain termiä rotsi, tai takki, ilman mitään etuliitteitä.

kiitokset vielä kaikista kauniista kommenteista pääsiäisemännän ruusutukasta ja muutoinkin dramaattisesta lookista  – lämmittivät kovasti mieltäni.

translation// back in normal life after all that easter glam. wearing new cocoon coat from zara, with blue discopants and vintage boots.

 

muoti trendit
Kommentit (3)
  1. Vierailija: Kiitos !! Voisin vaikka luvatakin discopants postauksen ! Itse ainakin käytän housuja ihan housuina – ovat todella napakkaa ja paksua materiaalia, minkä vuoksi en ainakaan itse saa niistä millään muotoa legginsvibaa. Housuissa on myös takataskut, mikä vähentää trikoofiilistä 🙂 Omani ovat kokoa XS, enkä ole normaalisti housuissa xs kokoa. S koko jäi polvitaipeista turhan väljäksi, mutta housut antavat mielettömästi periksi, joten pienempää kokoon saan vähän väkisin ahtaa itsensä, mutta antavat hienosti periksi !

    Vierailija: Etkä ole varmasti ainut !! Itsekin vähän ihmettelen, miksei tätä ensimmäisen kauden leo-kuosia ole otettu uudestaan tuotantoon, mutta ehkä pitävät linjansa että kyseistä väriä oli saatavilla vaan tietty määrä. Omani on ilmeisesti Euroopan viimeinen, kun huutelin sen perään pitkin euroopan Mulmerry myymälöitä ja kaikkialta oli loppuunmyyty. Helsingin Mulberrysta saivat kolmannen yhteydenottokerran jälkeen haalittua jostain yhden käsiinsä – todennäköisesti peruuntunut varaus tms. 

    ja kiitos kehuista hih 🙂 

  2. haluan tuon alexan!! miksei tuota kuosia enää löydy mistään:( upealta näytät kuten aina:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *