Crocker Rockster

kuva(365).JPG

yhteistyössä JC Jeans Company

 

en ihan heti keksi parempaa maanantaistarttia uuvuttavan viikonlopun jälkeen kuin löytää täydellinen pari denimiä. vieläpä ehtaa boyfriend– mallia. tai pikemminkin ihan oikeat kundien farkut – kuvan Crocker 308 kun on sataprosenttinen miesten farkku. 

huomattavan mediahuomion saanut JC:n  Crocker S/S 2014 kampanja, jossa tyrmäävä Erika Linder klaara sekä naisten, että miesten kampanjoiden keulakuvana, herätti ajatuksen stailata androgyyni farkkuasu Crockerin Rockster kampanjan henkeen, and oh boy how I liked it.

toteuttamani ”poikamaisen” tyylin pyhä kolminaisuus – denim, ruutu ja nahka – on liki mahdotonta ryssiä.  paitsi että kuvan tyyli on hyvin sukupuoleton, on se myös täydellisen casuaali, särmä ja mielenkiintoinen

katso superbloggaaja Emma Elwinin stailaama kampanjavideo upeasta Erikasta  tästä , niin tiedät mistä vauhkoan.  miten voi sama tyyppi olla niin seksikäs misu ja kuuma renttu samanaikaisesti, kun useimmilla meistä tekee työtä olla edes puoliksikaan kumpaakaan. rankka on maailma. 

ps. loppuviikosta tuumailin jakaa muutamat parit denimiä myös teille. stay tuned. 

 

translation// wearing Crocker 308 Mens jeans, Crocker plaid shirt, Crocker leather jacket & Balenciaga heels. 

 

kuva(360).JPG

kuva(368).JPG

kuva(363).JPG

kuva(369).JPG

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (7)
  1. Crocker Farkut | Tv7 Uutiset
    11.8.2020, 21:43

    […] Crocker Rockster – lainahöyhenissä | Lily – yhteistyössä JC Jeans Company en ihan heti keksi parempaa maanantaistarttia uuvuttavan viikonlopun jälkeen kuin löytää täydellinen pari denimiä. vieläpä ehtaa boyfriend– mallia. tai pikemminkin ihan oikeat kundien farkut – kuvan Crocker 308 kun on sataprosenttinen miesten farkku. huomattavan mediahuomion saanut JC:n Crocker S/S 2014 kampanja, jossa tyrmäävä Erika Linder. […]

  2. Taidan mennä sovittamaan! 🙂 Ihanan mukavan näköiset!

    1. suosittelen!! mimmien ”boyfriendeissä” kun on aina melko tuskallisen matala vyötärö..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *