dear Santa

 

editor_-_polyvore_-_mozilla_firefox_10.12.2012_94504.jpg

joku lukijoista ehti kysäistä mitä toivoisin paketeista tänä vuonna kuoriutuvan. faktahan on se, että remontin jälkimainingeissa ei tunnu juurikaan mitään oikeasti tarvitsevan, mutta listataan nyt ne hingut kuitenkin.

1// Diptyquen tuoksykynttilöitä. sadoittain. tai edes yksi. näitä saa tuoda vaikka kaikkina jouluina ja syntymäpäivinä.

2// Georg Jensenin Precious kynttilänjalka olisi täsmätavaraa ikkunapenkeillemme. tämä on superkaunis.

3// jotain ylellistä ja laadukasta lämmikettä. Acnen Raya neule on just tismalleen kaikessa konstailemattomuudessaan upea. tällä pötkisi pitkälle vielä keväälläkin, eikä takuulla nyplääntyisi.

4// Chloen ykköstuoksuni loppui jo hyvän aikaa sitten, enkä ole raaskinut ostaa uutta. tuoksuja nyt kuitenkin on kylppärin hyllyt notkollaan, mutta tämä on paras.

5// auttavaa kättä ja kärsivällisyyttä. tämä siksi, että ostin itselleni liian hienon kahvikoneen siinä uskossa, että saisin joka aamu sairaan hyvää lattea. ongelma on, etten osaa käyttää masiinaa. niin josko joku auttaisi uunoa.

6// vaaleanharmaita petivaatteita. Sokoksen jersey pussilakana  ja Marc O`Polon Winter Herringbone setti kiinnostaa erityisesti – uskallan epäillä rikollisen pehmeitä unia.

7// no se uusi kamera. yhtään en osaa sanoa minkä merkkinen tai millainen – kunhan on terävät kuvat ja äitikin osaa käyttää.

mitä te vingutte kuusenne alle ? parhaat lahjavinkit jakoon NYT kun pahin lahjastressi on päällä

muoti trendit
Kommentit (4)
  1. Mesi: no nyt mä tahdon sen kahta kauheammin !!

    Vierailija: se on ihan ykkönen. tuoksun ystäväni mielestä ihan ”kodilta” kun käytän sitä 🙂

    myynen:  kiitoskiitoskiitos <3 olen kovin otettu kaikista ylisanoistasi – ihanaa tietää, että pieni palstani tuottaa iloa.

    ja toivotaan yhdessä tuumin että neule olisi alessa. pakkohan sen on, jos kovasti pinnistetään, eiks je !

  2. pakko oli ensimmäistä kertaa kommentoida, että sinulla on ainoa suomalainen blogi mitä käyn kurkkimassa. ihailen elämänasennettasi ja kirjoituksiasi. en voi kuin ihailla, olet mieletön nainen!

    sama Acnen neule on keikkunut ostoskorissa kuukaudet päivineen, mutta joku kolkuttaa takaraivossa, että ole haukkana aleissa jos onnistaisi… 😉 aivan mieletön! päädyin lohdutuslahjaan ja klikkasin harmaan Canada scarfin vihdoin vuosien jahkailun jälkeen kotiin, kun tuntuu että se on nyt myyty loppuun kaikkialta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *