details

dsc02676.jpg

dsc02677.jpg

dsc02671.jpg

 

kamat on vielä sen verta hujanhajan, että paljastelen teille vain pieniä paloja kodista. ja totuushan on se, että keittiöstä puuttuu vielä vetimien lisäksi ainakin alasokkelit ja muutama ovi..

valkoiseksi maalattu puulattia vetää helposti liian romanttiseksi koko asunnon fiiliksen, joten tässä on vietetty tovi jos toinenkin miettimällä miten asuntoon saadaan särmää valkoisuutta taittamaan. eteisen yltiövalkoisuus rikottiin maalaamalla etuovi väliovineen mustaksi ja lopputuloksesta tuli samperin makee. 

ps. alakuvassa vihdoin saapuneet  sohvatyynyt – etenkin tuo suuri vaaleanharmaa tyyny iski mieltymyskeskukseen kovasti.  

translation// few details from our home. 

Kommentit (7)
  1. Lankkulattiassa maalattu valkoinen on kyllä ehdottomasti kaunein, varsinkin kun kyseessä on vanha lattia, jolloin lankkujen välit oikeesti näkyy eikä tulos ole turhan tasainen. Mä viehdyin myös ihan perus männynväriseen lakattuun, mutta se on kyllä vähän turhan extreme-meininkiä omaa kotia ajatellen. Valkoisuutta voi sitten taittaa matoilla ja muilla jutskilla ettei iske lumisokeus.

    Toi narina onkin luku sinänsä. Vanha omistaja kertoi että laittoi laminaatin lankkujen päälle mm. sen takia kun lankut narisi niiiin paljon. Tosin vanhan talon henkeen kyllä kuuluu pienet narinat ja tutinat. Ja heh, kyllähän se on tunnustettava että tässä asiassa esteettisyys ajaa kirkkaasti pienen käytännönhaitan ohi. 😀

     

  2. Ihana tuo ulko-ovi!! Antoiko taloyhtiö tosiaan luvan maalata sen?? Itsekin haluaisin maalata ovemme, mutta kun se on taloyhtiön omaisuutta niin ei heru lupia edes sisäpuolen maalaamiseen. 🙁 No onneksi on edes väliovi jolla sen saa piiloon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *