do you denim ?

yt6dxuhlfd7b7v81025b.jpg

izmf4v5ci8rljplvntc6jw-002.jpg

azw6fkfm8quijd5eb02z.jpg

yhteistyössä JC Jeans Company

aiemmin julkaistussa kysymyspostauksessa sain muutaman toiveen vaatekaappini peruspilaiden esittelystä, joten tähän syssyyn on aika luontevaa ympätä yksi luottovaatteistani – farkut.  ehdin toimia aikoinaan farkkumyyjänä nelisen vuotta, minä aikana sovitin varmasti tsiljoona paria eri brändien farkkuja. itse arvostan farkuissa täydellistä istuvuutta, laadukasta työnjälkeä ja konstailemattomia pesuja, mitä kaikkia kolmea ominaisuutta on todella hankala löytää yhdestä parista denimiä.

sähäkkä laskutoimitus juuri äsken vaatekaapillani antoi seuraavanlaisen farkkutuloksen: 1 pari Dieseliä, 2 paria Nudieta, 1 pari Denim Birdsiä (ent. Nudien mimmien linja) ja 7 paria Crockeria;  joten en ihan kamalasti liioittele jos vannon olevani henkeen ja vereen Crocker- misu.

tunnollisena denimdiggarina lunastan nyt aiemmin ilmoille heittämäni lupauksen farkuttaa Crockereilla myös muutaman onnekkaan teistä.  jaan kolme vapaavalintaisiin Crocker farkkuihin oikeuttavaa lahjakorttia seuraavanlaisten muisteloiden perusteella:

kerro mieleenpainuvin farkkumuistosi

farkkumuistosi voi olla mitä vaan ikinä – löytyykö kaapistasi maailman huikeimmat festarifarkut vai liittyyköö lempidenimiisi jokin hieman keljumpi muisto. osallistumisaikaa tämän postauksen kommenttiboxissa perjantai-iltaan 21.3. klo 21.00 saakka, ja kolmen voittajan nimimerkit julkaisen blogissa viikonlopun aikana – jätäthän mieluiten myös sähköpostiosoitteesi kommenttisi perään, jotta saan tarvittaessa Sinuun yhteyden.

päällimmäisenä omassa farkkujen muisteloarkussani on ehdottamasti se hetki,  kun Leviksen head officelta pyydettiin lupaa käyttää alla olevaa 501 shortsikuvaani viime vuonna julkaistussa Levi`s 501 140th Anniversary Book- kirjassa. WHOA. en tiedä päätyikö kuva koskaan kirjaan, mutta jo pelkkä huomionosoitus legendaaristen viisnollaykkösten taipaleesta kertovan kirjan tiimoilta on aika pirun hienoa.

nyt on sun huki.

 

kuva-319.JPG

JC Jeans Company photo credits – Creative Commons

Kommentit (46)
  1. Varhaisteini-iäin farkut, nekin yhdet kukkakuvioiset huikean leveälahkeiset vaaleansiniset Seppälän farkut jotka käytin loppuun saakka. Tai voi ei, ne valkoiset, puhtaan kirkkaan valkoiset, joihin TIETYSTI valahti kerran koulussa menkkaveret läpi siteen… Tosi noloa silloin, nyt jo vähän naurattaa!

  2. nooratjklloo
    21.3.2014, 19:00

    Ostin ekat farkut (tokmannilta)vasta kutos luokalla ja ekat hienot farkut 15-vuotiaana aivan mahtavana mopo kesänä 😀 olen kotoisin pohjois-karjalasta ja sinä kesänä pääsin mummon kanssa helsinkiin tätieni luo vierailemaan. Vietettiin kivaa aikaa tätien kanssa veivät vaikka minne tutustumaan isoon kaupunkiin kaikki oli ihmeellistä. Siihen aikaan lähin hm sijaitsi monen sadan kilometrin päässä kotoani ja kun pääsin helsingissä hmlle olin aivan hullaantunut ja ostin omastamielestä maailman hienoimmat farkut (pillifarkut farkut oli vasta tulossa muotiin). Kun pääsin takaisin kotipaikkakunnalle päräytin mopolla kylälle kavereita näkemään jamuistan kun mietin että kaverit on varmasti kateellisia kun minulla on niin muodikkaat farkut 😀 nooratah@gmail

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *