elämän mullistavia uutisia

AVPageView 27.4.2015 115945-001.jpg

PicMonkey CollageChloe 2.jpg

 

AVPageView 27.4.2015 115945.jpg

 

pyhät pyssyt olen onnesta soikeana. kuvissa kujeilee joulupäivänä syntynyt suurenmoinen Chloe– neiti, joka liittyy pian osaksi pientä perhettämme.

Chloe on asunut koko nelikuukautisen elämänsä Glinan koiratarhalla Romaniassa, jonne hänet pelastettiin heti syntymästään yhdessä emänsä ja kolmen sisaruksensa kanssa. adoptioprojekti pyörähti eilen käyntiin, ja Chloe saadaan toivottavasti mahdollisimman pian kotiin luoksemme.

koiraprojektissamme meni kutakuinkin siis kaikki suunnitelmat uusiksi. olimme jo vankasti kääntyneet rotukoiran hankintaan, ja kaiken piti olla selvillä – kunnes törmäsin Chloeen.  sydän sanoi heti että tässä on meidän koira, vaikka järki pikkaisen hankasikin vastaan – emmehän tästä veitikasta tiedä juuri mitään. silti päätös tuntuu sydänjuuria myöten oikealta. näin tämän kuuluikin mennä.

blogissa päästään siis pian seuraamaan tämän rasavillin hurmurin kasvua tomeraksi koiraneidiksi.

ps. sydän sydän sydän sydän sydän jaiks iik sydän

Kommentit (15)
  1. Siskoni otti Tammikuussa myös tuollaisen Romanian löytökoiran. Tyyppi on maailman suloisin ja kiltein ja maailmaa rakastavin. Todella kaunissieluinen. Hän Lake, on kyllä hervoton tapaus. Mellestää ja riehuu ja hetken päästä nukahtaa syliin korvien paineluun. Onnea teille! ♥ T.Saara

  2. Onnea uudelle perheenjäsenelle! Meilläkin on tällä hetkellä yksi romanialainen ex-koditon, ja toinen Moskovasta. Aiemmat haukut olivat Kreikasta ja Espanjasta. Enää en muita koiria ottaisikaan, kun rescueita. Hyvä päätös siis! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *