elämyskauppa Anthropologie

37331790_014_b.jpg

 

tämä puoti on yksi suurimmista inspiraationlähteistäni.

kivijalkamyymälään olen päässyt vierailemaan vain kerran, mutta nettikaupan tarjontaa päädyn ihastelemaan vähän väliä.  uskomattoman sympaatinen konsepti, jonka tarjota on esteettisesti vailla vertaa. 

uskaltauduin muutama viikko takaperin tilaamaan ensimmäisenä tilauksenani muutaman teemukin – olen hieman uumoillut tilausten tulevan jenkeistä, mikä on jarrutellut ostohimoja tähän saakka.  tilaus saapui kuitenkin uskomattomalla vauhdilla englannista kahdessa vuorokaudessa kotiovelle ilman lisämaksuja ja vieläpä kotimaan tilauksia maltillisemmilla postikuluilla. 

suosittelen lämmöllä vierailua Anthropologien sivuille, jollei liike ole entuudestaan tuttu. itse olen tutustunut lähes pelkästään House & Home– kategoriaan, mutta tarjolla on myös vaatteita ja veikeitä lahjaideoita. 

inspiroivaa maanantaita toivottelee edelleen vaikeasta sisustusvöyhkästä kärsivä Piret. 

 

35388685_020_b.jpg

H37258431_010_b.jpg

36181550_010_b.jpg

78404_whi_b.jpg

7584421746790_008_b.jpg

A36231694_095_b.jpg

 

Kommentit (4)
 1. Ei yhtä hyvä kokemus
  19.8.2016, 13:17

  Minulla on ikävämpi kokemus tästä nettikaupasta. Tilasin vaatteita, mutta saapuneessa lähetyksessä oli ilmeisesti jonkun muun henkilön tilaus, täysin väärät tavarat. Lähetin asiasta viestiä, jolloin heidän asiakaspalvelunsa vastasi, ettei minulle voida lähettää tilaamiani tavaroita tai palauttaa rahojani ennen kuin olen todistanut, että sain väärät tavarat. Lähetin valokuvia. He totesivat että olen saattanut ostaa väärät tavarat liikkeestä, ja todistaakseni asian minun pitää postittaa väärät tavarat omalla kustannuksellani heille.

  Palautukseni saapui perille, ja palauttivat palautuspostikuluista puolet tililleni. Tämän jälkeen he ilmoittivat etteivät voi palauttaa ostosteni summaa, koska ilmoittamani tilitiedot ovat väärät. Näinhän ei tietenkään voi olla, koska postikuluja palauttaessaan heillä ei ollut mitään ongelmia tietojen kanssa.

  Tuo tieto on viimeinen jonka heiltä sain, tapauksesta on kolme kuukautta. He eivät vastaa enää viesteihini. En koskaan saanut tilaamiani tavaroita, näin ison vaivan palautusten kanssa, maksoin puolet palautuskuluista ja menetin 120 € tilaamieni ja saamatta jääneiden tavaroiden summana. Jatkan edelleen palautuspyyntöjen lähettämistä, mutta niihin ei vasta asiakaspalvelusta mitään.

  Mukavaa että joku on onnistunutkin. Koska tämä on ainoa nettikauppa jonka kanssa minulla on ollut tällaisia ongelmia, en kyllä itse suosittele tilaamaan, ainakaan mitään kallista.

  1. Onpa kohtuutonta!! Jos jokin saa karvani pystyyn, niin huono asiakaspalvelu – ja tämä on jo karmeaa. 

   Todella kurjaa että edelleen firmat katsovat voivansa kohdelle yksittäistä kuluttajaa huonosti 🙁 tämä vaikutti kyllä omaankin fiilikseeni kyseistä liikettä kohtaan.

   toivon kovasti että saat tavarasi ja hyvityksen näkemästäsi vaivasta!

 2. Anthropologie on ihana! Pari kertaa päässyt ihan oikeaan liikkeeseen sisään ja itse myös juuri viime viikolla huomasin, että nettikaupasta voi tilata Suomeen. Hyvä kuulla sun kokemus toimivasta ja nopeasta toimituksesta. Luulen, että kunhan saadaan muuttohommat pakettiin niin sisustusvimmassani tilaan sieltä jotain. Anthropologien vaatteetkin on super kauniita, mutta hinnat vähän hirvittää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *