enemmän itsestä

IMG_5622-2.jpg

 

ajattelin kertoa hieman itsestäni.

en ole tätä liioin blogissani harjoittanut – postaukset ovat keskittyneet enemmän visuaaliseen sisältöön ja jokapäiväisiin asioihin. kuitenkin, tuntuu reilulta jakaa edes jotain. etenkin kun ounastelen rakennusprojektin houkuttelevan joukkoomme myös uusia lukijoita. 

aloitetaan tärkeimmällä: nimeni on Tiiu. täällä blogissa käyttämäni Piret on järjestyksessään vasta toinen nimeni. blogin alkuajoilla tuntui luontevalta ottaa käyttöön juuri tämä jälkimäinen nimi  – kyllähän joku anonymiteetti oli sentään säilytettävä.

en omaa virolaisia sukujuuria, vaikka nimeni antaa näin ymmärtää. syntymäni aikoihin Virossa rellesti kuuluisa pankkiryöstäjä Raivo Roosna, jonka rikoskumppanin Piritan nimestä vanhempani viehättyivät siinä määrin, että tahtoivat nimetä tyttärensä hänen mukaansa. hyvä niin, pidän nimeäni erityisenä. 

asun Jyväskylässä. olen asunut koko ikäni, ja varmasti asun vielä pitkään. en kaipaa Helsinkiin, enkä muuallekaan. ehkä vanhana jonnekin lämpimään, mutta kaikki ajallaan. 

perhe ja ystävät on kaikki kaikessa. muutamalta pidemmältä Australian visiitiltäni olen aina päätynyt maitojunalla kotiin. koska perhe ja ikävä. 

ammatiltani olen asianajosihteeri. blogi on minulle ennen muuta mieluisa harrastus – toki myös pienimuotoinen sivutienesti. en osaa kuvitella bloggaavani täysipäiväisesti. pidän selkeistä työajoista, jotta voin suunnitella vapaa-aikani mahdollisimman tehokkaasti. jos olisin itse vastuussa työajoistani, olisi lopputulos varmasti vähintäänkin ihmisen loppuunpolttava. Lainahöyhenissä- blogia olen kirjoittanut kymmenisen vuotta. 

asun avopuolisoni ja Romaniasta adoptoidun Chloe koiran kanssa. toivon elämäämme terveyttä, ja lisää koiria. 

luontevimmin pukeudun kokomustaan. 

nuorena kilpailin esteratsastuksessa aina maajoukkuetasolle asti ja harkitsin muuttoa eurooppaan lajin perässä. ammattiratsastajan urahaaveet ovat kaikonneet, mutta palo lajin ja tavoitteellisen valmentautumisen pariin virtaa edelleen vahvana suonissa. 

harrastan joogaa, saliharjoittelua ja savitöitä. olen ylpeä taidostani innostua mieluisista asioista aivan hulluuden partaalle. 

tahdotko tietää jotain lisää? kysy rohkeasti. 

tervetuloa uudet, ja armaat vanhat, lukijat.  olette tärkeitä minulle. 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit (9)
 1. Ehdottomasti yksi lempiblogeistani! Tapasi kirjoittaa on omaperäinen ja hurmaava, sekä visuaalinen puoli ihana ja inspiroiva! Ja mitä hevospostauksiin tulee niin kiinnostusta on, menneisyyspostaus hyvä idea.

 2. Oli mukava postaus, näköjään niin mukava että päädyin muutaman sanan kirjoittamaan! Satunnaisesti vierailen täällä blogissa ja tykkään että blogin visuaalinen ilme + kirjoitukset, teidän koti kuvat ja sun tyyli etc. on hyvässä balanssissa eikä välttämättä tarvikkaan kirjottaa henkilökohtaisemmin. Mutta tää toi kyllä kivaa ekstraa, välittyy nimittäin kuva miellytävästä ja tyylikkäästä elämännautiskelijasta!
  Sivumainintana sanottakoon että ajattelin että tuut Virosta. Joskus mietin että mikähän sut on Jyväskylään vienyt, ajattelin sitten että mies tai työt, no tuli selitys tuohonkin mysteeriin!!
  Ja vielä, heppapostaukset on kyllä aina mukava lisäbonus tämmösissä blogeissa!

  1. Kiitos kommentistasi. 

   Tämä virotausta on noussut aika ajoin kysymyksesi – asia mitä en olisi ilman lukijoiden ihmetystä osanut edes ajatella 🙂 

   Hevosjutuja kirjoittaisin niin kovin mielelläni, mutta niin vähän lajin parissa tällä hetkellä olen. Ehkä joku menneisyyspostaus, missä kertoisin kisavuosista ja hevosistani? 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *