ensimmäinen sijoitus

kuva(71).JPG

kuva(74).JPG

kuva(77).JPG

kuva(76).JPG

 

 

lauantain kisapäivä oli todella, todella hieno. saimme upean onnistumisen, ja toisessa startissa taas muistutuksen lajin haastavuudesta.

100 cm luokassa teimme puhtaan, ja verrattain nopeankin suorituksen sijoittumalla seitsemänsiksi 41 lähtijän joukosta. Niilo tuntui todella skarpilta ja keskittyi hienosti maaliin saakka. ruusuketili on nyt siis korkattu, ja voi jummi mikä riemu halkesi rinnuksissa kun ylitimme maalilinjan virheettömän suorituksen jälkeen.

110 luokassa sitten tulikin mutkia matkaan – ensimmäisen esteen jälkeen Niilo päätti heittää vanhat metkut kehiin ja jäädä muina zorronhevosina junnaamaan kulmaan. tästä tempputuokiosta selvittyä jatkoimme radan kuitenkin loppuun kahdella pudotuksella. harmillinen tapaus, mutta herätti ajatuksia omasta ratsastuksesta ja ennen kaikkea siitä, että tässä lajissa on turha ikinä tuudittautua olettamukseen että ”nyt pyyhkii hyvin”.

summa summarum päivä oli hieno, ja tästä on hyvä jatkaa kohti kauden päätavoitetta, senioreiden aluemestaruutta 120 tasolla.

ikävä kyllä hypyistä ei ole nyt kuvan kuvaa, kun paikalla ei ollut kuvaajia luokkiemme aikana.

Kommentit (7)
  1. *Huoliteltu!

  2. Kauniit suitset ja ihanan huolliteltu hevonen! Itse tykkään ehkä kaikista eniten juurikin noista kultaisista niiteistä. Ohuessa otsapannassa yksi rivi isoja kirkkaita swarovskeja ehkä toinen lemppari.

    Yleisesti ottaen mennyt mun mielestä ihan överiks nämä nykypäivän skaboissakin näkyvät krumeluurit -henkilökohtaisesti en käsitä kaiken maailman värillisiä kiviä ja jäätäviä ”V-mallisia” otsapantoja sitten yhtään. 😀

    1. Samaa mieltä. ihmettelen suuresti mitä on tapahtunut 10 vuoden aikana koko ratsastusmuodille – timantteja, krumeluuria ja ylilyöntejä niin hevosten kuin ratsastajienkin kamoissa. itse luotan 100- prosenttisesti ranskalaisiin Herve Godignonin nahkatuotteisiin ja klassisiin tekstiileihin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *